Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ- ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ !!

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του Alter , έξω από τις οποίες βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η διοίκηση του σταθμού κατά των εργαζομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Alter, καταγγέλλει τους εργαζομένους ότι έχουν προχωρήσει σε...κατάληψη του σταθμού παρεμποδίζοντας την λειτουργία του.
To θράσος της διοίκησης του ΑΛΤΕΡ που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους είναι ίδιον των αφεντικών που δρουν με μεθόδους μαφία στη χώρα μας ανεξέλεγκτη επί έτη και μάλισα ως μπόνους έπερναν και εκατοντάδες εκατομμύρια δάνεια από τις τράπεζες.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράϊκου, έδωσε εντολή στο Αστυνομικό Τμήμα του Περιστερίου, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστώσει εάν είναι βάσιμες οι καταγγελίες της διοίκησης.

Εν τω μεταξύ, χθες η Digea, ο ψηφιακός πάροχος, του οποίου μέτοχοι είναι τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, προσέφυγε στο ΕΣΡ με καταγγελία, ζητώντας από την ανεξάρτητη αρχή να διευκρινίσει αν η «εκπομπή» του Alter -το οποίο μεταδίδει μηνύματα των εργαζομένων που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας- είναι νόμιμη.

Εν κατακλείδει, αυτό που απομένει από τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ, της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και άλλων μέσων ενημέρωσης που κλείνουν είναι να αναλάβουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την διεύθυνσή τους χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ στα αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: