Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ

Σε γνωστά μονοπάτια κυβερνητικού αυταρχισμού επέλεξε να κινηθεί ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και οι υπόλοιπες «δημοκρατικές» δυνάμεις που τον στηρίζουν, εφαρμόζοντας την τακτική των προληπτικών συλλήψεων στην περιοχή των Εξαρχείων, πρακτική που έχει καταγγελθεί από οργανώσεις και συλλογικότητες σε όλο τον κόσμο.....
Η μεθοδολογία, πληκτικά γνωστή, επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά στην τρίτη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αθρόες συλλήψεις ανθρώπων και αυτή τη φορά, ανθρώπων που αρνούνται να εφησυχάσουν μπροστά στον καναπέ τους, παρακολουθώντας αμέτοχοι τις προκάτ ειδήσεις των τηλεοπτικών καναλιών.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο Α.Δ. που βρισκόταν στα Γραφεία της Πρωτοβουλίας 'Ενα Καράβι για την Γάζα και προσπάθησε, ως όφειλε, να καλύψει τα γεγονότα για την διαδικτύου εναλλακτική τηλεόραση ΟΜΝΙΑ Τ.V ''εξοπλισμένος'' με την κάμερα του.

Όλοι οι συλληφθέντες θα προσαχθούν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα (Κτήριο 16, Ευελπίδων ). Καλούμε για άλλη μια φορά για συμπαράσταση στους συλληφθέντες, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση τους και ταυτόχρονα θέλουμε να κάνουμε σαφές στους περιφερόμενους σερίφηδες ότι είμαστε απέναντι τους και ότι πριν από την εφαρμογή των νόμων τους, προηγείται η Δικαιοσύνη.

Αθήνα 7.12. 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: