Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- "Όταν η υποκρισία ζει και βασιλεύει"- ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Φίλος αναγνώστης από τη Βέροια έστειλε το παρακάτω μήνυμα στο fb και αναφέρεται στην υποκρισία της διοίκησης του δήμου Βέροιας εξ αιτίας ενός πραγματικού γεγονότος. Αναφέρεται στο εξώδικο που έστειλε πριν από λίγες μέρες η δήμαρχος στη ΔΕΗ υπερασπιζόμενη τους δημότες της που δε μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι και η ίδια, δια των υπηρεσιών της (ΔΕΥΑ Β) έκοψε την παροχή νερού σε Βεροιώτη γιατί όφειλε στην επιχείρηση.
Δείτε την παρέμβαση του Ν. Ιντζέ:


Οταν η υποκρισία ζει και βασιλεύει ....
......ΕΠΕΙΔΗ είναι πλέον «κοινό τοις πάσι» ότι η φτώχεια , η ανέχεια και η αδυναμία πληρωμής πλήττει το μεγαλύτερο μέρος των νοικοκυριών στην Ελλάδα.
......ΕΠΕΙΔΗ κάθε ημέρα όλο και περισσότεροι δημότες μας στερούνται ακόμη και από τα άκρως απαραίτητα προς το ζην .
......ΕΠΕΙΔΗ όπως προαναφέρθηκε , γνωρίζετε ότι τα συνεχή οικονομικά βάρη που επιβλήθηκαν στους πολίτες τους οδήγησαν στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα .
......Με την παρούσα εξώδικο, δήλωση- πρόσκληση, σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που υποστεί κάποιος από τους συνδημότες μου βλάβη, είτε επειδή δεν λειτουργεί κάποια ηλεκτρική συσκευή π.χ. ψυγείο όπου φυλάσσεται φαγητό ή φάρμακα, για να στραφεί σε βάρος σας σε βαθμό υπαιτιότητας με ενδεχόμενο δόλο, αφού ήδη με την παρούσα γνωρίζετε ότι υπάρχει περίπτωση, να συμβεί κάποιο κακό και το αποδέχεστε!!
(Αποσπάσματα από την εξώδικο επιστολή που έστειλε η Δήμαρχος Βέροιας στην ΔΕΗ, σχετικά με το χαράτσι και την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος...)

Σήμερα το πρωί, συνεργείο της ΔΕΥΑΒ του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, διέκοψε την παροχή ... ΝΕΡΟΥ σε οικογένεια της πόλης για οφειλή ... 500 ευρώ περίπου.
Κυρία Δήμαρχε και κύριε Δημήτρη Δάσκαλε, πρόεδρε της ΔΕΥΑΒ, καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: