Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η "ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, γεμάτη από γονείς, συμπολίτες και φίλους του Ειδικού Σχολείου οι μαθητές του Ειδικού δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου παρουσίασαν τη μουσικοκινητική... παράσταση «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάτζαροι».

Οι μαθητές κατάφεραν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο να παρουσιάσουν την Αγέλαστη Πολιτεία, παίζοντας το ρόλο των καλικατζάρων μεταμορφώνοντας τους αγέλαστους σε γελαστούς ανθρώπους.
Σημειολογικά αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει και στη δική μας αγέλαστη καθημερινότητα πιστεύοντας στην ελπίδα, τη συντροφικότητα, την αλληλεγγύη.

Οι μαθητές με το απλόχερο χαμόγελό τους, τον αυθορμητισμό τους και με τη στήριξη των εκπαιδευτικών τους έδωσαν στους θεατές τη δυνατότητα να χαρούν, να προβληματιστούν και στο τέλος να τους χειροκροτήσουν ζωηρά.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης Φώτιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Ανεσίδης Νίκος και Τζίλας Γεώργιος, ο κ. Αλεξόπουλος Νίκος εκπρόσωπος του Συλλόγου Εφοριακών Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, οι γονείς των μαθητών και πολλοί φίλοι.
Τα χριστουγεννιάτικα δώρα προσέφερε ο Σύλλογος Εφοριακών Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας και τα κεράσματα στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: