Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας στις 11 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δυναμική Αλλαγή» επισκέπτονται τα καταστήματα, τα εργαστήρια, τα γραφεία, τις επιχειρήσεις όλου του νομού.
Ζώντας οι ίδιοι τις επιπτώσεις της άσχημης...οικονομικής περιόδου που διανύουμε πολλά έχουνε να πούνε , πολλά να ακούσουνε, αλλά και πολλά να σχεδιάσουν για το μέλλον, με τους συναδέλφους που επισκέπτονται.
Αντλώντας αισιοδοξία από το γεγονός ότι όλοι θέλουνε μία αλλαγή πλεύσης, μια δυναμική ώθηση, ένα χέρι βοήθειας να στηριχθούνε, μεταφέρουνε το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού «Δυναμική Αλλαγή», ξεπερνώντας την δυσαρέσκεια του «υποχρεωτικού Επιμελητηρίου των 50 ευρώ».

Εξηγώντας την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα εξόδου από την αδράνεια που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο, καλούνε όλους να συνδράμουνε για μια νέα αρχή. Καλούνε όλους να έρθουνε να ψηφίσουνε.

«Εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, οι συνυποψήφιοι μου στο συνδυασμό μας θελήσαμε να δώσουμε έναν αγώνα ενημέρωσης για το Επιμελητήριο, για τις δυνατότητες και την προοπτική που μπορεί να δώσει στις επιχειρήσεις του τόπου μας. Ένα αγώνα ενάντια στην απάθεια, την αδράνεια. Ζητήσαμε καθημερινά των ψήφο όλων. Πιστεύουμε ακράδαντα στην συμμετοχή όλων.» είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού κ Σταύρος Γιανναβαρτζής σε συγκέντρωση επαγγελματιών,.

«Από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου τα πράγματα αλλάζουνε στο Επιμελητήριο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο του κάθε επιχειρηματία παίρνει εμπρός, ξεκινά δυναμικά, αποφασιστικά. Τα χρόνια της απομόνωσης τελειώνουνε. Μαζί όλοι θα πρέπει να εργαστούμε για το καλό των επιχειρήσεων, για το καλό της οικονομίας, για το καλό του τόπου μας. Η λέσχη γίνεται εργαστήρι ιδεών, δράσεων, προόδου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: