Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΒΕΡΟΙΑ- ΤΟΝ "ΒΙΑΣΜΟ" ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΛ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Τον… βιασμό του πιάνου του Χώρου Τεχνών από τον δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη, στη διάρκεια της συναυλίας της περασμένης Δευτέρας, καταγγέλλει με επιστολή της στον ‘Λαό’ η μουσικός Ελένη Αναγνώστου. Τονίζει ότι το συγκεκριμένο πιάνο είναι κορυφαίας εταιρείας και αξίας 100.000 ευρώ και έπαιξαν σ’ αυτό φτασμένοι καλλιτέχνες.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η κ. Αναγνώστου «ο κ. Κραουνάκης χρησιμοποίησε όχι μόνο τα χέρια του, αλλά και τα… οπίσθιά του, καθώς και τα πόδια του. Άναψε το τσιγάρο του πετώντας το πακέτο πάνω στα πλήκτρα, τα οποία είχε καταβρέξει νωρίτερα με νερό από το φλιτζάνι που εκτόξευσε επιδεικτικά στο φινάλε κάποιου τραγουδιού. Χρησιμοποίησε με επιθετικότητα τις χορδές της ουράς, από την οποία είχε αφαιρεθεί το καπάκι, γεγονός που του επέτρεπε να κάνει πιο έντονες κινήσεις. Κι όλα αυτά χωρίς να εξυπηρετούν το μουσικό αποτέλεσμα ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, παρά μόνο μια πιο έντονη σκηνική παρουσία…»

Η κ. Αναγνώστου εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον ‘βιασμό’ του πιάνου και παρακαλεί τους διοργανωτές να είναι πιο προσεκτικοί με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την περιουσία μιας πόλης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πως είστε σίγουροι οτι το πιάνο είναι του Δήμου και οχι δικό του, γιατί αν ήταν περιουσία του...οτι θέλει το κάνει!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς, γνωρίζει. Κι έχει δίκαιο σε όσα γράφει. Μπράβο σας κ. Αναγνώστου.