Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΚΑΙ Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μεσοβέζικη λύση ομηρίας δίνει η Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ στο θέμα της ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Παρατείνει για έξι μήνες το υφιστάμενο καθεστώς και βλέπουμε.
Οι συμβάσεις των εργαζομένων παρατείνονται μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2012, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για την οριστική επίλυση του ζητήματος
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρ. Ζώη σχετικά με την προοπτική του... προγράμματος "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", η αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι έχει θεσμοθετηθεί χρηματοδότηση ύψους 35.000.000 ευρώ. Παράλληλα με πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών έχει προωθηθεί διάταξη στην επικείμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που θα εξασφαλίζει την πρόσθετη χρηματοδότηση από αντίστοιχους πόρους.
Με τη διάταξη της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ρυθμίζεται ρητά, εκτός από το θέμα της χρηματοδότησης, η παράταση έως τις 30.6.2012, τόσο του προγράμματος, όσο και των συμβάσεων ορισμένου χρόνου του προσωπικού, που απασχολείται σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεών τους, για την υλοποίηση της συγχρηματοδοτούμενης κατά το 2011 πράξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Έτσι εξασφαλίζουμε τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών από τους ίδιους εργαζόμενους ανεξάρτητα από την πηγή της χρηματοδότησης (συγχρηματοδοτούμενης ή μη).

1 σχόλιο:

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είπε...

ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..! ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΣΣ), ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ 4000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΣΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ (ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ! ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΤΙΤΙΜΟ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ........ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΣΣ.... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ..!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ! ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΙΑ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!