Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ

Ακούσαμε τις φωνές των χαλυβουργών. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας. Απεργούν σαν μια γροθιά από τις 31 Οκτώβρη. Διαλέξανε το δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας, υπερασπίζοντας το ψωμί και το μέλλον των παιδιών τους. Δεν γυρνάνε στην δουλειά μέσα στην φωτιά και στο σίδερο για 500 ευρώ και απαιτούν να επιστρέψουν στην δουλειά τους όλοι οι απολυμένοι συνάδελφοί τους. Νίκησαν το φόβο, τους... εκβιασμούς, την απειλή της πείνας. Είναι όρθιοι και νικητές.
Θεωρούμε ότι ο αγώνας τους είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας, ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που γκρεμίζει τα δικαιώματα του εργατικού κινήματος που κατακτήθηκαν με αίμα. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να στηριχθεί και να εμπνεύσει όλους μας. Η νίκη τους είναι νίκη όλου του Ελληνικού λαού που στενάζει σήμερα κάτω από τα βαριά αντιλαϊκά μέτρα που μας επιβάλλονται συνεχώς.
Θέλοντας να στηρίξουμε τον αγώνα των χαλυβουργών και πρακτικά οι γυναίκες της Πρωτοβουλίας της Έδεσσας μαζέψαμε ένα χρηματικό ποσό ως μια μικρή βοήθεια για να συνεχίσουν.

Αριθμός λογαριασμού:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 200/62330-52 ΙΒΑΝ GR 40011020000000 20062330152

Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση….

Δεν υπάρχουν σχόλια: