Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτική παρέμβαση Ροντούλη καταγγέλλουν εφοριακοί

Πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους κατήγγειλαν πριν λίγο οι εφοριακοί σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ενόψει και της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει για αύριο Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου....
Μάλιστα, κατονόμασαν συγκεκριμένα τον υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αστ. Ροντούλη ότι ζήτησε να μην συγχωνευθούν οι εφορίες Αγιάς και Τυρνάβου στη Λάρισσα, που βρίσκονται στην εκλογική του περιφέρεια και το αίτημά του έγινε δεκτό από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ενώ σε άλλες περιπτώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα οι συγχωνεύσεις προχώρησαν κανονικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τόσο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες κ. Χαρ. Νικολακόπουλος όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Τρ. Αλεξιάδης αναφέρθηκαν στη διάλυση του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού με ευθύνη της πολιτείας και μάλιστα προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα καταγγέλοντας ότι όλα αυτά γίνονται προκειμένου να πραγματοποιείται ο έλεγχος και να εισπράττονται οι φόροι από ιδιώτες.

Οι εφοριακοί δήλωσαν ότι θα ασκήσουν ένδικα μέσα κατά του πρώην Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Διομ. Σπινέλλη για τις πρόσφατες δηλώσεις ότι υπάρχει αλλισιβερίσι μεταξύ φορολογούμενων και φορολογικών αρχών με τελικό ζημειωμένο το κράτος και τα έσοδα του προϋπολογισμού.

ALTERTHESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: