Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤ. ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΦΩΣ

Μετά τις εκλογές της Κυριακής στο Επιμελητήριο, και της ήττας του Συνδυασμού του, ο Σταύρος Γιανναβαρτζής δήλωσε: "Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας τελείωσαν. Δυστυχώς για εμάς δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αλλαγή που ελπίζαμε δεν ολοκληρώθηκε. Όμως ένα είναι σίγουρο. Τραβήξαμε την κουρτίνα στο κλειστό, σκονισμένο δωμάτιο. Μπήκε φώς, έστω ελάχιστο.

Ο συνδυασμός της «Δυναμικής Αλλαγής» όλο το διάστημα που πέρασε προσπάθησε να ενημερώσει, να εξηγήσει, να περάσει το μήνυμα της χρησιμότητας του Επιμελητηρίου, να προτρέψει σε συμμετοχή.

Οι συνυποψήφιοί μου και εγώ ήρθαμε σε επαφή με την πλειονότητα των συναδέλφων σε όλο το νομό καταγράφοντας προβλήματα αλλά και όνειρα και σχέδια. Σχέδια ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο στόχος μας ίσως θεωρηθεί πως δεν επιτεύχθηκε, όμως εμείς είμαστε πεπεισμένοι πως πλέον σε συνεργασία, όλοι μαζί, από κάθε συνδυασμό, εκλεγμένοι και μη θα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα για το καλό των επιχειρήσεων και του τόπου.

Συγχαίρουμε το συνδυασμό «Επιμελητηριακός Δεσμός» και τον Νίκο Ουσουτσόγλου, ευχόμενοι καλή δύναμη στην νέα του θητεία και δηλώνουμε πως θα συνεργαστούμε σε κάθε θετική ιδέα η δράση.

Προσωπικά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους του φίλους συναδέλφους που ενώσαμε τις προσδοκίες μας και δημιουργήσαμε το ψηφοδέλτιο μας, ευχαριστώ όλους όσους μας στάθηκαν στο δύσκολο δρόμο που είχαμε να διανύσουμε και κυρίως ευχαριστώ όσους ήρθανε να ψηφίσουνε, ανεξάρτητα ποιο συνδυασμό, αφιερώνοντας αυτό τον ελάχιστο χρόνο στο συνολικό καλό.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα στο Επιμελητήριο. Όλοι μαζί για μια νέα δημιουργική και παραγωγική θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: