Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΗΜΑΘΙΑ- ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Νίκο Ουσουλτζόγλου εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία Σταύρος Γιανναβαρτζής, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τo μεσημέρι της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια.
Ο κ. Γιανναβαρτζής υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο Ημαθίας είναι ένα μεγάλο κάστρο αλλά έχει κλειστές της πόρτες και...παρομοίασε τον σημερινό πρόεδρο με ηγεμόνα και αυτοκράτορα. Σχολιάζοντας την λειτουργία της σημερινής διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο κ. Γιανναβαρτζής δήλωσε ότι είναι μια "κλειστή παρέα".

Όσον αφορά την δημιουργία του ψηφοδελτίου του, ο κ. Γιανναβαρτζής δήλωσε ότι ήταν μια απόφαση επειδή η σημερινή διοίκηση δεν λειτουργεί σωστά, αφήνει ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες κι έχει πρόβλημα πρακτικής λειτουργίας.

Μιλώντας για το πρόγραμμα και τους στόχους που βάζει η παράταξή του προεκλογικά, δήλωσε ότι είναι ρεαλιστικοί. Αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, τόνισε ότι θα έπρεπε να διεξαχθεί σε τρεις ημέρες, μια σε κάθε αστικό κέντρο της Ημαθίας. "Θέλουμε την συμμετοχή των μελών. Δεν ξέρουμε αν το θέλουνε και οι άλλοι" υποστήριξε ο κ. Γιανναβαρτζής.

Απαντώντας στις αιχμές του κ. Ουσουλτζόγλου, υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο του δεν έχει κομματικό χαρακτήρα και ότι δεν πρόκειται να ορίσει μισθό προέδρου αν κερδίσει τις εκλογές. Σε ερώτηση που του έγινε για το πρόγραμμα "Αγρόπολις", σημείωσε ότι είναι μια καλή ιδέα μέχρι στιγμής η σημερινή διοίκηση δεν την έχει κάνει συγκεκριμένη ούτε ο νομός κέρδισε κάτι από αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: