Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ

Την Τρίτη το απόγευμα στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας έγινε η ετήσια εκδήλωση της Μητρόπολης Βέροιας παρόντος του μητροπολίτη Παντελεήμονα όπου βραβεύτηκαν οι άριστοι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και όσοι φοιτητές...
αριστεύουν στη σχολή τους.
Στην εκδήλωση δόθηκαν έπαινοι συνοδευόμενοι από χρηματικό ποσό στους φοιτητές που αριστεύουν στη σχολή τους όπως ο Γρηγόρης Καραλιόπουλος που συγκέντρωσε 9,25 βαθμό στην οικονομική σχολή της Λάρισας και παρέλαβε τον έπαινό του από τα χέρια του Μητροπολίτη.
Ο νεαρός αριστούχος φοιτητής, γιος του συναδέλφου δημοσιογράφου του "Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm" Ρούλη Καραλιόπουλου, παραλαμβάνοντας το βραβείο του είπε ότι μέρος του ποσού θα καταθέσει στο ταμείο που ίδρυσε η Βουλή για την αντιμετώπιση του χρέους που ορισμένοι βουλευτές το επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο με τις αναδρομικές διεκδικήσεις τους που κατά την άποψή του είναι απαράδεκτες. Επίσης, ο Γρηγόρης Καραλιόπουλος θα διαθέσει μέρος του ποσού ενισχύοντας συμβολικά την "Κιβωτό του Κόσμου" που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο.

Να σημειώσουμε ότι η Μητρόπολη στην ίδια εκδήλωση βράβευσε τους Προσκόπους Αλεξάνδρειας για το έργο τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκ μέρους του δήμου ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος Δημ. Παπαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Απ. Βεσυρόπουλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βεσυρόπουλος αναπληροί τον Φωτιάδη?

Ανώνυμος είπε...

h mhtropolh pos ema8e thn ba8mologia twn foithtwn? giati gnorizo foithth apo thn hma8ia poy exei ba8mologia 9.65 se AEI kai den brabefthke.