Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔ

Τα μέλη της καλεί η ΕΛΜΕ Ημαθίας να συμμετάσχουν στην κατάληψη που εξήγγειλε ο σύλλογος Δασκάλων του νομού των υπηρεσιών του ΟΠΑΔ γιατί έχει πάψει να παρέχει στους ασφαλισμένους ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.
Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας είναι: Η ΕΛΜΕ Ημαθίας εκφράζει αγανάκτηση της για τη διακοπή των συμβάσεων για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο μετά από πρόσφατη απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Η απόφαση αυτή αποτελεί ακόμα ένα δυσβάστακτο γεγονός στις τόσες άλλες επιθέσεις που δέχεται τα τελευταία χρόνια το λαϊκό εισόδημα.
Ενώ ως εργαζόμενοι πληρώνουμε κανονικά τις ασφαλιστικές μας εισφορές, οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν αποδίδουν ως οφείλουν άμεσα και γρήγορα, τις ανάλογες αμοιβές-αποζημιώσεις στους συμβεβλημένους με το Δημόσιο γιατρούς.
Άμεσο θύμα τελικά αυτής της πολιτικής είναι ο ασφαλισμένος ασθενής που σήμερα όλο και πιο δύσκολα ανταποκρίνεται στις βασικές του ανάγκες.
Η ΕΛΜΕ Ημαθίας σαν πρώτη κίνηση προχώρησε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΟΠΑΔ την Πέμπτη 8-12-2011.
Καλούμε επίσης όσους συναδέλφους μπορούν, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση-κατάληψη που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Δασκάλων την Τρίτη 20-12-2011 και ώρα 12 και 30μμ, για το ίδιο θέμα.
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ μιας και το θέμα απασχολεί το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων.


Η Πραγματική Δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: