Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

Όταν ο οργανωμένος λαός αποφασίζει να πάρει τις τύχες του στα χέρια του τότε παράγεται και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς σημαίνει "εργατικός έλεγχος" και στην πράξη το υλοποιούν μια σειρά σωματείων και ενώσεων υπαλλήλων και επαγγελματιών που με αποφάσεις τους μπλοκάρουν την υλοποίηση της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αρχικά και η τρικομματική τώρα.
Στο Μεσσολόγγι και στη Ναύπακτο ο... Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων αποφάσισε να μην διαθέσει κανένα μέλος του στην υπηρεσία της ΔΕΗ για να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι.
Ουσιαστικά λοιπόν με την απόφασή τους οι εργαζόμενοι αυτοί πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και το παράδειγμά τους αν βρει μιμητές σε όλα τα επίπεδα και δομές του κράτους τότε είναι βέβαιο ότι η τρικομματική Κυβέρνηση θα πέσει σε λίγες μέρες.
Πως όμως προέκυψε αυτή η εξέλιξη; Ο πρόεδρος του Εργ. Κέντρου Μεσολογγίου είναι ενεργό μέλος του Κινήματος όπως και άλλοι συνδικαλιστές που είναι τμήμα του εργαζόμενου λαού και το αποτέλεσμα ήρθε από μόνο του. Απομένει να οργανωθεί ο αγώνας των πολιτών ώστε να υλοποιηθεί στην πράξη αυτή η απόφαση.
Η απόφαση έχει ως εξής:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ` ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο σύλλογος Ε.Δ.Ε. Μεσολογγίου –Ναυπάκτου , έχοντας υπ΄όψιν την επιβολή Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η. Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παραπάνω εισφορά η οποία πλήττει άμεσα τα λαϊκά εισοδήματα , θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς που είναι αντίθετοι στην εισφορά και δεν θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κατακερματίζει τους συμπολίτες μας
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΞΗΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                          ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Με πληροφορίες από ΠΝΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: