Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Η Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης καθοδηγούμενη από την ετοιμόρροπη Κυβέρνηση έχασε την ψυχραιμία της μπροστά στον ανυπότακτο και ασίγαστο αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην Κυβέρνηση, την Ε. Ε. και το Δ.Ν.Τ. Βρισκόμενη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και πανικού, απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές, σε ένα κίνημα που συνεχώς μεγαλώνει σιωπηλά αλλά...
δυναμικά, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος διαδηλωτών τους οποίους στοχοποίησε από φωτογραφικό υλικό, μέσα από χιλιάδες διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης όπου μια απίστευτη λαοθάλασσα μετέτρεψε την παρέλαση σε μια μεγαλειώδη παρέλαση του λαού. Αυτή η ενέργεια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης φανερώνει τον τρόμο των κρατούντων σε αυτό που έρχεται. Σε αυτό που εκφράζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, άλλοι δυνατά και άλλοι ψιθυριστά. Ένα δυνατό ΟΧΙ στα μνημόνια, στην Τρόικα, στην Δικτατορία των Τραπεζών και των Αγορών.
Η στοχοποίηση και απαγγελία κατηγοριών ενάντια σε διαδηλωτές που πήραν μέρος στην παλλαϊκή διαμαρτυρία της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί πρόκληση για τα δημοκρατικά δικαιώματα και αισθήματα του λαού μας, που αγωνίζεται σήμερα για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία.
Εδώ και τώρα απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίων των αθώων συνανθρώπων μας που σαν στόχο έχει να τρομοκρατήσει το λαό και να καταστείλει το λαϊκό κίνημα που φουντώνει από μέρα σε μέρα και τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: