Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΒΕΡΟΙΑ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6μμ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με 32 θέματα στην ημερήσια θα συνεδριάσει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6μμ και θα πραγματοποιηθεί στο Άγιο Γεώργιο, στο πρώην δημαρχείο.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:


-Επί επερώτησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Βέροιας» για το θέμα της κατασκευής του έργου της Γέφυρας Αφών Κούσιου.
-Έγκριση ή μη του σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού στα πλαίσια της πρώτης φάσης της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Βέροιας ετών 2011-2014.
-Έγκριση ή μη αποφάσεων Σχολικών Επιτροπών για απολογισμό από 1/1 ως 31/5/2011.
-Έγκριση ή μη Υπομνήματος Κατανόησης και Συνεργασίας του Δήμου Βέροιας και του Δήμου Καζανλάκ για την περίοδο 2012-2013.
-Έγκριση ή μη Υπομνήματος Κατανόησης και Συνεργασίας του Δήμου Βέροιας και του Δήμου Ούζιτσε Σερβίας για την περίοδο 2012-2013.
-Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βέροιας και ΟΤΑ Ν.Ημαθίας για την υλοποίηση της Πράξης «Προμήθεια τεσσάρων (4) ημιρυμουλκούμενων απορριμματοφόρων με σύστημα συμπίεσης και ενός ρυμουλκού (τράκτορα) για τη μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων».
-Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2011.
-Έγκριση ή μη α)Υλοποίησης των δράσεων «Η πόλη μου, το σπίτι μου» και «Σκεφτείτε καθαρά», β)Ορισμού Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών και γ)Δαπάνης και διάθεση της πίστωσης για τις παραπάνω δράσεις.
-Επί αιτημάτων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές» για παραχώρηση της χρήσης χώρου και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
-Έγκριση ή μη και παραλαβή της προμελέτης με τίτλο: «Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη μεμονωμένης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ. Πολυδένδρου» (Α.Μ. 327/2009 ΤΥΔΚ).
-Έγκριση ή μη και παραλαβή της προμελέτης με τίτλο: «Υδραυλική μελέτη μεμονωμένης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ. Πολυδένδρου» (Α.Μ. 326/2009 ΤΥΔΚ).
-Τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 463/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
-Καθορισμός ή μη του αντιπροσωπευτικότερου σωματείου μικροπωλητών ως μέλους της επιτροπής στάσιμου εμπορίου σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν.2323/95 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
-Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στο Δ. Παπαδόπουλο.
-Έγκριση ή μη Προγράμματος Ανταλλαγών μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του Δήμου Στροβόλου για την περίοδο 2012-2013.
-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης δημοσίων σχέσεων.
Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσηςδημοσλιων σχέσεων.
Έγκριση ή μη και παραλαβή της προμελέτης με τίτλο: «Χημικοτεχνική μελέτη μεμονωμένης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ. Πολυδένδρου» (Α.Μ. 328/2009 ΤΥΔΚ).
-Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση επισκευή οδών Τοπικών Κοινοτήτων» (Α.Μ. 12/2011).
-Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα (τακτοποιητικού) του έργου «Αντικατάσταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ριζωμάτων» (Α.Μ. 122/2010 ΤΥΔΚ).
-Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών» (αριθμός μελέτης έργου 214/2009).
-Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Κρασπέδωση οδών περιοχής Ηρακλέους»(Α.Μ. 33/2010)
-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης δωρητή του Δήμου
-Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης αναξιοπαθούντος ατόμου.
-Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Βέροιας.
-Έγκριση ή μη απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. ΚΚΠΑΑΠ & ΠΑ για τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2011
-Επί αιτημάτων τοπικών εβδομαδιαίων εφημερίδων για αύξηση των ετήσιων συνδρομών.
-Τροποποίηση ή μη της σύνθεσης της Τοπικής Ομάδας Έργου στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα Urbact II-LINKS
-Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης δημοτικού χώρου στο τοπικό τμήμα Βέροιας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
-Εξουσιοδότηση ειδικού ταμία του Δήμου με τον αναπληρωτή του για πραγματοποίηση συναλλαγών του Δήμου με πιστωτικά ιδρύματα.
-Έγκριση ή μη δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για ανανέωση της συνδρομής στο Δίκτυο Elisan.
-Εξουσιοδότηση ή μη για άνοιγμα νέου λογαριασμού στην Α.Τ.Ε. και ορισμός της Δημάρχου ως εκπροσώπου για το άνοιγμα του λογαριασμού αυτού

Δεν υπάρχουν σχόλια: