Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ 69 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αλεξάνδρειας που πήρε και θα υλοποιήσει 69 προγράμματα άθλησης για όλους επισήμανε ότι πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία που έχει ο καθένας από τους δημότες της Αλεξάνδρειας να αθληθεί με επιστημονική επίβλεψη και ουσιαστικά να πετύχει δυο πράγματα, να βελτιώσει την υγεία του και να διευρύνει την κοινωνικοποίησή του.
Ο Δ. Παπαδόπουλος είπε για το ζήτημα αυτό τα εξής: «Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος δράσης της, που τίθεται σε εφαρμογή από τις αρχές του νέου έτους, έχει περιλάβει διάφορα προγράμματα για την υποστήριξη των συνδημοτών μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Δήμου μας. Με την έγκριση των 69 προγραμμάτων άθλησης για όλους στο Δήμο Αλεξάνδρειας, που θα υλοποιηθούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες δημότες όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων να γυμναστούν και να ψυχαγωγηθούν στους υπάρχοντες αθλητικούς χώρους και δομές του Δήμου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η υλοποίηση τέτοιων πρωτοβουλιών, με μηδενικό κόστος για τους δημότες πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μέσα από την υλοποίηση των προγραμμάτων άθλησης για όλους στοχεύουμε αφενός στην ψυχαγωγία και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας των δημοτών και αφετέρου στην υποστήριξη όσων δημοτών χρήζουν για λόγους υγείας συστηματική άσκηση, αλλά η οικονομική τους δυνατότητα δεν το επιτρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: