Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

3 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη αύριο, 6 Δεκεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Στις 12 στο άγαλμα Βενιζέλου θα συγκεντρωθούν μαθητές....

Στις 6μμ φοιτητικοί σύλλογοι, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις της αριστεράς καλούν σε συγκέντρωση στην Καμάρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη νεολαία και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ειρηνικά, μαζικά και αγωνιστικά στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στη σημερινή μνημονιακή πολιτική που υποθηκεύει το μέλλον των σημερινών και των επόμενων γενιών.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις για τις 6 Δεκέμβρη δηλώνοντας πως "σήμερα, με τη «χούντα» των τραπεζιτών να κυβερνά με ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και μια συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου, με επικεφαλής τον Παπαδήμ(ι)ο, με την ΕΕ, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο να πυροβολούν τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τα κοινωνικά δικαιώματα, ο δρόμος της παλλαϊκής πανεργατικής εξέγερσης για την ανατροπή τους είναι η προοπτική της ελπίδας και της νίκης.

alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: