Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:30 μπροστά στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου σε συνεργασία με τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση .

Τα παιδιά δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση του συλλόγου και είναι έτοιμα να σας παρουσιάσουν την Φάτνη που ετοίμασαν και θα κοσμεί το κέντρο της πόλης, το σπίτι του Αϊ Βασίλη και τα δώρα που θα μοιράσει, δύο υπέροχες θεατρικές παραστάσεις, μια νοσταλγική συναυλία, δημιουργικές δραστηριότητες για μικρά παιδιά, το παζάρι της αγάπης, χριστουγεννιάτικα γλυκά και ροφήματα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ωθήσουμε τα παιδιά μας και όλους μας στον εθελοντισμό, την προσφορά και την αλληλεγγύη .Με τη θετική μας ενέργεια να κινητοποιήσουμε και να ζεστάνουμε την πόλη μας. Ταυτόχρονα μέσω της εκδήλωσης ελπίζουμε να συγκεντρωθεί κάποιο χρηματικό ποσό το οποίο θα ανακουφίσει και θα δώσει χαρά σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Ζητούμε και την δική σας συμμετοχή. Χρειαζόμαστε την παρουσία σας. Φέτος ας γιορτάσουμε με τον Χριστό και τον συνάνθρωπο μας , με προσφορά και πραγματική ελπίδα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Με τις καλύτερες ευχές Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: