Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ- ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ

Θεωρώ ότι η Αριστερά, όλη η Αριστερά, αντικαπιταλιστική- καθεστωτική- ανένταχτη- συστημική, πρέπει να δείξει αντανακλαστικά. Πρέπει να πιάσει τη συγκυρία και να αποφασίσει και να προτείνει και να καλέσει σε παλλαϊκή συγκέντρωση ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στο Σύνταγμα.
Να συγκεντρωθούν εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών και όλοι μαζί να απαιτήσουν όχι τη φυγή της...
 Κυβέρνησης που είναι τελειωμένη αλλά την αλλαγή πορείας της χώρας σε Αριστερή κατεύθυνση. Να επιβάλλουν οι πολίτες τη θέλησή τους. Να φτιάξουν οι ίδιοι την ατζέντα και όχι οι εξωνημένοι αντιπρόσωποι που παριστάνουν τους εθνοπατέρες.
Να δώσουν το μήνυμα προς όλους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, παράγοντες ότι ο λαός δε δέχεται προστάτες, προστασίες και γκαουλάιτερ. Δε δέχεται εντολές και οδηγίες.
Είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν πολιτική ωριμότητα και να να ξεπεράσουν τους κάθε είδους κομπλεξισμούς αν βέβαια εννοούν ότι είναι μαρξιστές, αριστεροί και ζητάνε πλήρη ανατροπή.
Η Αριστερά οφείλει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κινηθεί πριν από τα γεγονότα και όχι να τα ακολουθεί και να τα προβοκάρει γιατί δεν τα ελέγχει.
Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά.
Συνεπώς, ας αφήσουν τα χωριστά συλλαλητήρια και ας δώσουν το σάλπισμα και να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Και αν δεν το κάνει αυτό η Αιριστερά να είναι βέβαιοι ότι θα το κάνουν άλλοι και τότε θα ζήσουμε άσχημες εποχές..

Χάρης Μόχλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: