Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Βαστάτε ωρέ επαναστάτες που τολμάτε να κάνετε κριτική από "αριστερά" μοιράζοντας πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης και επαναστατικότητας. Πατήστε λίγο φρένο ρε στελεχάρες που μόνο στα λόγια έχετε αυτοχριστεί επαναστάτες και κάνετε κριτική στους άλλους. Εσείς που έχετε θεοποιήσει την γραφειοκρατία, εσείς που γράφετε αυτά τα κείμενα στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ είμαι απολύτως σίγουρος ότι...είστε επαγγελματικά στελέχη, καλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι στο ΚΚΕ που εκ του ασφαλούς πουλάτε επαναστατικότητα και αριστεροφροσύνη.
Αναφέρομαι στην εφημερίδα του ΚΚΕ, τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, που για πολλοστή φορά κάνει επίθεση στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα προσωπικά. Ο σκοπός βέβαια είναι να πληγεί ο συγκεκριμένος χώρος γιατί παρουσιάζει ανοδικές τάσεις στις δημοσκοπήσεις και δεν αφήνει να παίξει άνετα ηγεμονικό ρόλο στο χώρο το ΚΚΕ.
Σιγά μη νοιάστηκε το ΚΚΕ για τους εργάτες και τους απεργούς και εγκαλεί τον Τσίπρα ότι δεν αντιλαμβάνεται τους απεργούς αλλά αντιλαμβάνεται και υπηρετεί την καλά αμειβόμενη μεσαία τάξη και βέβαια υπηρετεί την αστική τάξη. Ναι, τέτοια λέει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και θα πρέπει να θεωρούν οι συντάκτες του κειμένου ότι έκαναν και σήμερα το επαναστατικό τους καθήκον.
Δείτε το κείμενο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ:

Κίνημα, εκλογές και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑΩς αιτία που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα συρθεί στις κάλπες ο Αλ. Τσίπρας ανακάλυψε «την περήφανη στάση του λαού μας στην επέτειο του ΟΧΙ». Εκείνο που δεν αντιλήφθηκε (για την ακρίβεια δεν θέλει να αντιληφθεί) είναι η μεγάλη 48ωρη απεργία, η αυξημένη συσπείρωση εργατικών - λαϊκών μαζών με το ΠΑΜΕ, καθώς και όλοι οι προηγούμενοι σκληροί αγώνες που γίνονται καθημερινά σε τόπους δουλειάς πρωταρχικά, αλλά και οι κινητοποιήσεις στους τόπους κατοικίας. Ούτε το νεκρό δεν θυμήθηκε, θύμα της καταστολής. Επόμενο...

Το ΚΚΕ δεν υποτίμησε τις διαμαρτυρίες που έγιναν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, υπογράμμισε μάλιστα ότι αποτελούν μία έκφραση της λαϊκής αγανάκτησης. Ως εδώ και τίποτα περισσότερο. Θα μπορούσε ο Αλ. Τσίπρας, μαζί με την αναφορά του στις παρελάσεις, να κάνει λόγο και για τις εργατικές κινητοποιήσεις. Αλλά βρίσκεται μακριά από την ουσία τους, όπως βρίσκεται μακριά η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ συνολικά. Δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους τι σημαίνει να απεργεί ο εργάτης που πεινάει και έχει το μαχαίρι της απόλυσης πάνω από το κεφάλι του. Δεν έχουν καμία σχέση με τους καημούς και τις αγωνίες της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Μόνο τα ενδιαφέροντα των καλά αμειβομένων μεσαίων στρωμάτων γνωρίζουν, κι αυτά επιδερμικά. Βεβαίως έχουν απόλυτη αίσθηση των ενδιαφερόντων της αστικής τάξης.
Είναι πολύ χαρακτηριστικά όλα αυτά για το τι είδους κίνημα θέλει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κίνημα με αιτήματα διαχείρισης του συστήματος και με τη μορφή ενός «ντου». Βγάζει σπυράκια στο κίνημα της εργατικής τάξης που δρα συνειδητά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AHDIA KATANTHSES RE MOXLA !

Ανώνυμος είπε...

Σωστός Κε Μόχλα...Το κέιμενο του Ριζοσπάστη προκαλεί επιεικως ΑΗΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αηδία είναι το κείμενό σου Μούχλα.
Με τη δική σου λογική μπορεί ο κάθε ένας να βγαίνει και να δηλώνει αριστερός. Μέχρι και ο Καρατζαφέρης. Αλλωστε στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.
Το αστείο είναι κάποιοι κάποτε έκαναν δήλωση ότι δεν είναι αριστεροί
-τώρα όλοι κάνουν δηλώσεις ότι είναι αριστεροί.