Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Φρένο στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που θέτουν δημόσια, πλέον, στελέχη του κόμματος, βάζει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης σε συνέντευξή του στο www.pheme.gr....
«Ο κ. Παπανδρέου είναι ο αρχηγός του κόμματος και αυτός έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να κριθεί από τον λαό και μόνο από αυτόν», τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Καρχιμάκης, κάνοντας παράλληλα λόγο για εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία, όπως υπογραμμίζει, δια μέσου μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αντέδρασαν, όταν ο κ. Παπανδρέου ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους. Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αποδίδοντας τους ταπεινά ελατήρια, καθώς, όπως σημειώνει, «ανάλογα με τα συμφέροντά τους, προσαρμόζουν ανενδοίαστα τη γραμμή τους»!

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υπεραμύνεται της πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση τα δύο τελευταία χρόνια, σημειώνοντας πως ήταν αναγκαία για να αποφύγει η Ελλάδα τον εφιάλτη της χρεωκοπίας και επιρρίπτει την ευθύνη για το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα «στα κατορθώματα του Καραμανλή, του Σαμαρά και της ολέθριας παρέας τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και εκτιμά ότι η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει σε δημοψήφισμα τη δανειακή σύμβαση της 26ης/27ης Οκτωβρίου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος, αποτέλεσε την «αποκαλυπτική λάμπα που έφερε στο φως τα πραγματικά πιστεύω όσων επί δύο χρόνια αντιστρατεύονταν δήθεν τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες επιτύγχανε η χώρα».

www.kathimerini.gr με στοιχεία από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: