Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σήμερα καλούσε σε συγκέντρωση ο Συντονισμός των σωματείων της Αθήνας. Το καπέλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τσαντίστηκε το ΝΑΡ και τον κατήγγειλε [1] μαζί με το ΚΚΕ για ιδιοκτησιακές λογικές, τσαντίστηκε και ο Συντονισμός και μεταθέτει το συλλαλητήριο για αύριο στις 7 [2]. Η ΑΔΕΔΥ, μέχρι στιγμής, καλεί για σήμερα.
Το ΚΚΕ, μέσω του...Ριζοσπάστη [3], καταγγέλει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλανε να παρθεί απόφαση στην ΑΔΕΔΥ για αύριο. Και γιατί τους καταγγέλει;
Γιατί το ΚΚΕ έχει από καιρό προγραμματίσει συγκέντρωση για αύριο στο Σύνταγμα και γιατί, λέει, σε τέτοιες συγκεντρώσεις (της ΑΔΕΔΥ) παρεισφρήουν οι κουκουλοφόροι σαν και αυτούς που χτύπησαν το ΠΑΜΕ στις 20 του μήνα, οπότε; Να ο βρώμικος ρόλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Τελικά ΠΑΜΕ, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ αποφάσισαν το σημερινό κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ.
Τι μας μένει λοιπόν;
Σήμερα καλούν σε συγκέντρωση η ΑΔΕΔΥ, το δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και κατά το ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο" και ο Συντονισμός.
Αύριο καλεί κατά το blog του ο Συντονισμός, στηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συμμετέχει και το δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ ξανά, και έχει συγκέντρωση και το ΚΚΕ στο Σύνταγμα!
Και όλα αυτά με κοινό παρανομαστή να πέσει η κυβέρνηση! Που πέφτει έτσι κι αλλιώς!
Και μετά τους φταίει ο κόσμος!

τίτλος:Αλαλούμ αριστερό και ταξικό!
πηγή: ΑΝΤΙΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: