Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ- ΤΡΕΙΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΗΣ Ε.Ε ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ ΛΕΝΕ: Υπογράψτε επιτέλους κ. Σαμαρά !!

Λιβαδάς, Γεωργάτος, Χωμενίδης
Βλέπουν τα ποσοστά να ψηλώνουν και νομίζουν ότι τους κάλεσε ήδη ο λαός να αναλάβουν το εθνοσωτήριο έργου τους. Φαντάζονται τους εαυτούς τους ως υπουργούς σε αναμονή, διψασμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο φτωχό λαό που δυστυχεί και τους εκλιπαρεί, αυτούς τους φωτεινούς εγκέφαλους να τον σώσουν.
Η πλάκα έχει και όρια και τα έχουν ξεπεράσει προ...
πολλού ορισμένοι μέσα στην ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. Τρία μεγαλοστελέχη, μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος συνέταξαν ανοιχτή επιστολή και προτρέπουν τον Σαμαρά να υπογράψει τέλος πάντων μην τυχόν και πτωχεύσει η χώρα, μην τυχόν και δεν πάρουν μισθούς και συντάξεις οι πολίτες.
Υποψιάζομαι ότι κακώς πήγαν και πάρκαραν τις ιδέες τους στη ΔΗΜ.ΑΡ. Θα ήταν καλύτερα για τον τόπο, λέμε τώρα, να πήγαιναν εξ αρχής στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ ή στο ΛΑΟΣ του Βορίδη μιας και δεν έχουν πρόβλημα όπως ο Ψαριανός, για να αναλάβουν και κυβερνητική θέση και να μας σώσουν όλοι μαζί.

Ο λόγος για τους Γεωργάτο, Λιβαδά, Χωμενίδη που δείτε την επιστολή τους και χειροκροτήστε τους. Χειροκροτήστε την αριστερά της ευθύνης και γλίτσας του εκσυγχρονισμού που οι περισσότεροι εξ αυτών υμνούσαν το σωτήριο έργο του Σημίτη.
Διαβάστε την επιστολή προς τον Σαμαρά:


Υπογράψτε επιτέλους κε Σαμαρά!!!Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όπου η λειτουργία του κράτους, που την έχουν περισσότερο ανάγκη τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα, κρέμεται στην κυριολεξία από την εκταμίευση της 6ης δόσης, ο κος Σαμαράς επιδίδεται σε ασκήσεις ανευθυνότητας. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση δεν χωρούν ούτε ανοχή ούτε αμφισημίες.
Η πορεία της χώρας και η καταβολή μισθών και συντάξεων δεν μπορεί να εξαρτάται από τις εσωκομματικές ισορροπίες και τις εκλογικές σκοπιμότητες της ΝΔ και του αρχηγού της, καλυπτόμενες υποκριτικά πίσω από το μανδύα της προσωπικής αξιοπρέπειας και ενός ανερμάτιστου πατριωτισμού. Δεν συμμεριζόμαστε ούτε στο ελάχιστο τις απόψεις και την πολιτική της ΝΔ. Για την αριστερά της ευθύνης υπεύθυνη και πατριωτική στάση είναι η ταχύτερη εκταμίευση της 6ης δόσης και η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο πραγματοποιώντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αγωνιζόμενη για προοδευτικότερες εξελίξεις. Γι` αυτό, η μόνη υπευθυνότητα που θα μπορούσε να επιδείξει ο κος Σαμαράς είναι να καταθέσει χωρίς υπεκφυγές την υπογραφή του.
Γεωργάτος Γεράσιμος, Λιβαδάς Σταύρος, Χωμενίδης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: