Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση Πολυζωγόπουλου κατά Γ. Παπανδρέου για συμμετοχή ακροδεξιών στην Κυβέρνηση

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, για τη συμμετοχή "ακροδεξιών" στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος...Σε πεντασέλιδη "δήλωσε παρέμβαση για τις πολιτικές εξελίξεις", χαρακτηρίζει τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου, οι οποίες οδήγησαν στην σημερινή κυβέρνηση στην οποία "συμμετέχουν ακροδεξιοί", ως "τεράστιο πολιτικό ατόπημα" για το οποίο ο ίδιος φέρει ευθύνη.

Όπως αναφέρει,"ατόπημα που δημιουργεί τεράστιες σκιές στην ιστορία και την πορεία της παράταξης και θα έχει τραγικές συνέπειες για το μέλλον της", ενώ για τις αποφάσεις αυτές δεν τον εξουσιοδότησε κανένα όργανο του ΠΑΣΟΚ, ούτε τις επέβαλε καμία ανάγκη της χώρας.

Ο Χ. Πολυζωγόπουλος στην παρέμβασή του αυτή κάνει αναδρομή των όσων έγινα από το 2009 και εντεύθεν και αποδίδει "άστοχους χειρισμούς από άπειρα στελέχη της κυβέρνησης ΠαΣοΚ τα οποία κλήθηκαν στην πιο δύσκολη μεταπολιτευτική περίοδο της χώρας να διαχειριστούν την κρίση, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ¨δαμόκλειο σπάθη¨ του μνημονίου".

Επίσης, σημειώνει ότι η δημοκρατική παράταξη "βρίσκεται σε διάλυση" και ο δημοκρατικός πολίτης νιώθει πολλαπλώς προδομένος και ταπεινωμένος."Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως ο πρόεδρός του πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη αυτής της ήττας", καταλήγει.

ΕΘΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος...

Μιλάνε όλοι μιλάν και οι ΜΠΙΠ!!!
Ο βολεμένος μας θυμηθηκε!! Ρε αει απο εδω. Ξεφτύλα. Τέτοια σκουλίκια επιβιώνουν στην πατρίδα μας. Εαν δεν τα ξεφορτωθούμε ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Που εργάστηκε ο Κύριος; Επειδή δεν τον έκανε υποψήφιο Βουλευτή , μιλάει; Άντε να δουλέψεις πουθενά...