Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗ...

Θα μπορούσε κανείς να συμφωνήσει με αυτά που υποστήριξε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γ. Αμοιρίδης αλλά υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά". Ο ίδιος ήταν που τον έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν να στηρίζει μετά μανίας τα μέτρα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ που σήμερα ασκεί κριτική, αυτόν βλέπαμε να βγαίνει μπροστά και...καλεί τους συναδέλφους του να ψηφίσουν τα Μνημόνια γιατί, υποστήριζε, θα πτωχεύσει η χώρα και άλλα τέτοια που σερβίρει η καθεστωτική προπαγάνδα εδώ και δυο χρόνια.
Ο Αμοιρίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε αναφερόμενος στην εσωκομματική διαπάλη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι δε γίνεται να θέλουν να ηγηθούν οι αλλαγμένοι και μεταλλαγμένοι: «πως είναι δυνατόν άτομα τα οποία υποστήριζαν όλα αυτά τα οποία μας πήγαν πίσω να φέρεται ότι αλλάζουν και να υποστηρίζουν νέες απόψεις».
Ναι, Γ. Αμοιρίδη. Αυτοί που σήμερα θέλουν γίνουν χαλίφηδες στη θέση του ΓΑΠ ήταν οι πιο ένθερμοι στα Μνημόνια και εγκαλούσαν τους πολίτες και τους συναδέλφους τους υπουργούς που έκαναν το κορόιδο για προσωπικούς λόγους ότι δεν εφαρμόζουν τις πολιτικές της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Ο Αμοιρίδης αναφέρθηκε και στον Αντιπρόεδρο Πάγκαλο λέγοντας ότι "ας μην ξεχνάει ότι αυτός ήταν ο συντονιστής της Κυβέρνησης" εννοώντας ότι ευθύνεται για το γεγονός ότι η Κυβέρνηση τα έκανε ρόιδο.
Αλήθειες αλλά όταν λέγονται από έναν Πασόκο βουλευτή που ήταν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές αυτής της πολιτικής χάνουν την αξία τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: