Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πανικό και η Κυβέρνηση παραπαίει. Είναι θέμα πλέον ωρών να καταρρεύσει και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Οι διαφοροποιήσεις και αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ γίνονται πλέον με ρυθμό καταιγιστικό και βλέπουμε βουλευτές και στελέχη να κοιτάνε καθαρά το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον...
 την υστάτη ώρα. Εμφανίζονται ως "επαναστάτες" και γίνονται περίγελος στους πολίτες όταν έβλεπαν την καταστροφική πολιτική του Παπανδρέου και όλοι αυτοί ψήφιζαν ως πειθήνια στρατιωτάκια. Τώρα, θυμήθηκαν ότι έχουν πολιτική προσωπικότητα και βγαίνουν στα κανάλια για να δηλώσουν .."απών".
Το γελοίο πολιτικό προσωπικό αποκαλύπτεται σε όλο του μεγαλείο. Είναι φανερό και κοινός τόπος ότι ο λαός πρέπει να αντιδράσει, να πάρει τις τύχες του στα χέρια του, να βγει μπροστά και να ανατρέψει εκ βάθρων το υπάρχον πολιτικό σύστημα και να οδηγήσει τη χώρα σε ένα άλλο, αριστερής αντικαπιταλιστικής, κατεύθυνσης μοντέλο ανάπτυξης και διοίκησης.
Αρκετά με όλους αυτούς τους υπηρέτες του Φιλελευθερισμού και της Αστικής Δημοκρατίας και πρέπει να τελειώσουμε μια για πάντα.
Η μάχη πρέπει να δοθεί στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς από τους εργαζόμενους γιατί υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος που είναι ορατός να εκτονωθεί η αγανάκτηση με την καταψήφιση του ΠΑΣΟΚ αλλά με την έλευση της ΝΔ και των υποστηρικτών του Μνημονίου και της Ευρωπαϊκής κατεύθυνσης και να χαθεί η μάχη και η ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: