Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Η νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ανοίγει γραφεία στο Παγκράτι, στην οδό Φιλολαου 159 στον Άγιο Αρτέμιο, με απόφαση του Δήμαρχου Αθήνας Γ. Καμίνη! Ενάντια στην ομόφωνη απόφαση του 2ου διαμερισματικού συμβουλίου, δημοτικός χώρος που...
 θα έπρεπε να προορίζεται για σχολικές επιτροπές, πολιτιστικές ομάδες και τοπικούς φορείς, μετατρέπεται σε ορμητήριο των νοσταλγών της Χούντας και του Χίτλερ! Χρυσαυγιτών που χαιρετούν ναζιστικά στα Δημοτικά Συμβούλια, μαχαιρώνουν μετανάστες και νέους σε γειτονιές, ενώ «στελέχη» τους είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου καταδικασμένοι σε πολυετείς φυλακίσεις, και κατηγορούμενοι για δολοφονίες. Τα «Γραφεία» της συμμορίας, αν λειτουργήσουν, θα είναι σφηγκοφωλιά επιθέσεων απέναντι σε οποιονδήποτε διαφωνεί με τις «απόψεις» και τα «άρια πρότυπα» των φασιστών. Θα αποτελέσει μια μόνιμη πληγή για το Παγκράτι και τις γύρω περιοχές. Γι’ αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη λειτουργία τους.
Την ώρα που όλος ο κόσμος αγωνίζεται απέναντι στα μνημόνια που βάζουν λουκέτο σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, συγχωνεύουν νοσοκομεία και αφήνουν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία καθηγητές και θέρμανση, η «προώθηση» των φασιστών στις γειτονιές, το μόνο που διευκολύνει είναι ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά μας προβλήματα. Βολεύουν τη μετατόπιση της «ατζέντας» που επιχειρούν ΛΑΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τους υπαίτιους της εξαθλίωσης όλων μας σε υποτιθέμενους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ: Με τη βοήθεια των μεγάλων ΜΜΕ και κυβερνητικών παραγόντων, επιχειρούν να στρέψουν τον κόσμο ενάντια στους μετανάστες εργάτες, στα συνδικάτα που απεργούν, στην αριστερά. Απέναντι τελικά σε όποιον αγωνίζεται, για τα δικαιώματά του. Άλλωστε το οργανωμένο κίνημα ήταν πάντα ο πραγματικός στόχος των φασιστών στη σύγχρονη ιστορία.
Γι’ αυτό την Πέμπτη 3 Νοέμβρη, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» σας καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώνεται από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Μεσολογγίου.

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ – ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: