Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Έχει δίκιο ο Καρατζαφέρης όταν υποστηρίζει πως σήμερα τα στρατόπεδα των πολιτικών δυνάμεων είναι δυο. Η κατάσταση έχει πλέον μεταβληθεί σε διλημματική. Ο καθένας από μας καλείται να αποφασίσει με ποιανού μέρος θα πάει. Καλείται να διαλέξει τι δρόμο θέλει να ακολουθήσει.
Έχει δίκιο ο αρχηγός της...
ακροδεξιάς γκρούπας στη χώρα μας ότι από τη μια μεριά είναι τα κόμματα που πιστεύουν στον ευρωπαϊσμό και από την άλλη οι κομμουνιστές.
Ναι, έτσι είναι. Σήμερα το δίλημμα είναι είναι απλό και αμείλικτο. Όσοι επιχειρούν να πείσουν ότι πρέπει να μείνουμε στον ευρωπαϊκό λάκκο των λεόντων των τραπεζιτών και των καπιταλιστών γενικότερα είναι αυτοί που σήμερα στηρίζουν είτε ευθέως είτε καλυμμένα την Κυβέρνηση Παπαδήμου.
Από την άλλη πλευρά βρίσκονται όσοι Αριστεροί σχηματισμοί πιστεύουν ότι το συμφέρον των εργατών είναι η αποχώρησή μας από την Ε.Ε. και το ευρώ.
Κάπου στη μέση βρίσκεται ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που δε θέλει την έξοδό μας από το ευρώ και την ευρωζώνη αλλά διακηρύττει την "αριστερή επαναδιαπραγμάτευση".
Το δίλημμα είναι εδώ και θα το αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά και καλούμαστε να το απαντήσουμε.
Όσο αργούμε να το κάνουμε τόσο θα δίνουμε χρόνο στους Καρατζαφέρηδες να κάνουν παιχνίδι και να αναγορεύονται σε εξουσία.
Μη ξεχνάτε, κάπως έτσι άρχισε και ο Μουσολίνι...

Ο Καρατζαφέρης είπε στον ΣΚΑΙ:
"Σήμερα, είμαστε δυο κόσμοι: Οι ευρωπαϊστές και οι κομμουνιστές. Ο λαός καλείται να επιλέξει: ‘Η θα προχωρήσουμε με τον κομμουνισμό, δηλαδή το σταλινισμό, ή θα προχωρήσουμε ευρωπαϊκά. Ξεχάστε τα κόμματα όπως τα ξέρατε. Σήμερα δεν υπάρχουν τώρα οι τεράστιες διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Είναι δυο κόσμοι, οι ευρωπαϊστές εναντίον των κομμουνιστών»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: