Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΓΜΕ: ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Στις σημερινές (1ης Νοεμβρίου) αρχαιρεσίες του συνδικάτου ΙΓΜΕ, το ενωτικό ψηφοδέλτιο (Αγωνιστική Συσπείρωση ΙΓΜΕ) , που στήριξε σύσσωμη η Αριστερά, πέτυχε μία μεγάλη νίκη, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο διοικητικό....

συμβούλιο του Συνδικάτου. Στις προηγούμενες αρχαιρεσίες το ψηφοδέλτιο αυτό είχε έρθει δεύτερο μετά το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ που έρχεται εδώ και πολλές δεκαετίες πρώτο.

Στις σημερινές αρχαιρεσίες, για το Δ.Σ. η Αγωνιστική Συσπείρωση πήρε ~42,7% και 6 έδρες(προηγούμενες αρχαιρεσίες 33%), το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΙΓΜΕ (ΠΑΣΚΕ) πήρε ~41% και 5 έδρες (προηγούμενες αρχαιρεσίες 47%) και το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ ~ 16,3% και 2 έδρες (προηγούμενες εκλογές 20%).

Η Αγωνιστική Συσπείρωση ΙΓΜΕ, ήρθε επίσης πρώτη, στους αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, στους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος και τέλος πρώτη στην ψηφοφορία για τον εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου.

Η νίκη αυτή δεν ήρθε έτσι από μόνη της. Ήταν αποτέλεσμα της πρωτοπόρας δράσης της Αγωνιστικής Συσπείρωσης για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για τη σωτηρία του ΙΓΜΕ.

Η νίκη αυτή στο ΙΓΜΕ, έρχεται σαν συνέχεια μιας σειράς επιτυχιών στις αρχαιρεσίες στα ΕΛΠΕ, στην ΕΑΒ και στους Εφοριακούς.

ΙΣΚΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: