Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πρωθυπουργό από τη ΝΔ προτείνει ο Καρατζαφέρης

Υποστηρίζοντας ότι ο Α.Σαμαράς δέχεται πιέσεις μέσα από το ίδιο του το Κόμμα, με αποτέλεσμα "να βάζει νερό στο κρασί του", όσον αφορά την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.δήλωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι "απαραίτητος" ώστε "η Δευτέρα να μας βρει ενωμένους" και τόνισε πως "χρειάζεται πρωθυπουργός από τη ΝΔ"..."Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο πρωτόγνωρων εθνικών καταστάσεων, πιστεύω πως είναι ώρα να τερματίσουμε τους ακροβατισμούς", δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης Καρατζαφέρη, είναι τα εξής:
Βάζει νερό στο κρασί του ο ΣαμαράςΒλέπω πως ο κ. Σαμαράς έχει "βάλει νερό στο κρασί του" γιατί δέχεται πιέσεις μέσα στο ίδιο του το κόμμα. Αυτό δείχνει και η παρουσία των παραστατών στην δήλωσή του, των κ. Δήμα και Αβραμόπουλου. Ήταν πολύ χαρακτηριστική και
φανερώνει την ανάγκη να δείξει πως η ΝΔ είναι αυτή τη στιγμή ενωμένη. Επίσης δεν είναι τυχαίο που έχει αποσύρει όλους τους βουλευτές του από τα μεγάλα Δελτία και έχει αναθέσει στον κ. Μιχελάκη να μιλά. Ένα άλλο σημείο που μου είπε έμπειρος κοινοβουλευτικός συντάκτης είναι ότι απέσυρε την Κοινοβουλευτική του ομάδα από την Βουλή φοβούμενος διαρροές.

Για να προχωρήσουμε ο κ. Σαμαράς είναι απαραίτητος.Η Δευτέρα πρέπει να μας βρει πάση θυσία ενωμένους. Τι θα κάνουν οι αγορές. Θα ανοίξουν τα χρηματιστήρια και θα πέφτουν; Θα πέφτει το ευρώ; Κάθε ώρα που περνά, είναι κρίσιμη και δεν μπορούμε να χάνουμε λεπτό. Για να προχωρήσουμε μαζί ο κ. Σαμαράς είναι απαραίτητος. Ο κ. Παπανδρέου έφυγε. Το μέλλον πρέπει να μας βρει ενωμένους.

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.
Το μείζον είναι να συμφωνήσουμε στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα προχωρήσουμε στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Χρειαζόμαστε ένα πολιτικό πρόσωπο από τον χώρο της ΝΔ, εγνωσμένου κύρους, που να μπορεί να μας
εκπροσωπεί επάξια στην Ευρώπη. Να έχουμε μια ισχυρή δυνατή εκπροσώπηση, η οποία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας τα καίρια θέματα της Ελλάδας.

Καταρρέουν μία - μία οι χώρες της Ευρώπης.Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει εξαιρετικά γρήγορα. Θυμίζω πως και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία χρειάζονται αυτή την εποχή δανεισμό και τώρα καταρρέει και η ισχυρή βιομηχανικά Ιταλία. Πολύ φοβάμαι πως όταν θα βγούμε να
ζητήσουμε εμείς λεφτά η στρόφιγγα θα έχει κλείσει.

Το εθνικό συμφέρον πάνω απ όλα.Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα. Πρέπει να βάλουμε μπροστά το εθνικό συμφέρον και τίποτε άλλο.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: