Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Εξώδικο της δημάρχου Βέροιας στη ΔΕΗ για το χαράτσι

Εξώδικη δήλωση στον προϊστάμενο της ΔΕΗ στο Υποκατάστημα Βέροιας, απέστειλε σήμερα, Δευτέρα 21/11/11, με δικαστικό επιμελητή, η δήμαρχος της Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη, υλοποιώντας έτσι την απόφαση που λήφθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αντιδρώντας στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων.
Στο εξώδικο η δήμαρχος Βέροιας αναφέρει:....
"Όπως πολύ καλά γνωρίζετε μεταξύ της εταιρίας σας και των συμπολιτών μου έχουν υπογραφεί συμβάσεις για την παροχή από εσάς ηλεκτρικού ρεύματος .
Σε κανένα σημείο της σύμβασης δεν αναφέρεται ότι υποχρεούνται οι συμβαλλόμενοι δημότες – συνδρομητές να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω του οργανισμού σας .

Επομένως εφόσον δεν υφίσταται ρητή μνεία για την υποχρέωση αυτή , δεν νομιμοποιείστε προς αναγκαστική είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων , πολύ δε περισσότερο να προχωρήσετε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος όταν οι δημότες – συνδρομητές προσφέρονται να καταβάλλουν την αξία του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος , όπως αυτό συνέβαινε μέχρι σήμερα .

ΕΠΕΙΔΗ είναι πλέον «κοινό τοις πάσι» ότι η φτώχεια , η ανέχεια και η αδυναμία πληρωμής πλήττει το μεγαλύτερο μέρος των νοικοκυριών στην Ελλάδα.

ΕΠΕΙΔΗ κάθε ημέρα όλο και περισσότεροι δημότες μας στερούνται ακόμη και από τα άκρως απαραίτητα προς το ζην .

ΕΠΕΙΔΗ ακόμη περισσότεροι χαμηλοσυνταξιούχοι και άνεργοι αδυνατούν να πληρώσουν το πιο πάνω , ειδικό τέλος μαζί με την αξία του καταναλωθέντος ρεύματος .

ΕΠΕΙΔΗ όπως προαναφέρθηκε , γνωρίζετε ότι τα συνεχή οικονομικά βάρη που επιβλήθηκαν στους πολίτες τους οδήγησαν στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα .

ΕΠΟΜΕΝΩΣ σε όποια περίπτωση συμβεί οποιαδήποτε προσβολή στην υγεία ή ακόμη και στην ζωή οποιουδήποτε δημότη – συνδρομητή ή μέλους της οικογένειας του εξαιτίας της διακοπής ρεύματος λόγω μη πληρωμής λογαριασμού , εξαιτίας του τέλους ακινήτου που αδυνατούν να πληρώσουν , θα βαρύνει τον οργανισμός σας ύστερα από την παρούσα υπόμνηση με κακουργηματικό δόλο .

ΕΠΕΙΔΗ σήμερα δεν κινδυνεύουν μόνο οι άποροι και οι άνεργοι αλλά και πολλοί άλλοι δημότες που έχουν ένα ακίνητο , όμως δυστυχώς όχι τα άκρως απαραίτητα προς το ζην .

Με την παρούσα εξώδικο , δήλωση - πρόσκληση , σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που υποστεί κάποιος από τους συνδημότες μου βλάβη , είτε επειδή δεν λειτουργεί κάποια ηλεκτρική συσκευή π.χ. ψυγείο όπου φυλάσσεται φαγητό ή φάρμακα , για να στραφεί σε βάρος σας σε βαθμό υπαιτιότητας με ενδεχόμενο δόλο , αφού ήδη με την παρούσα γνωρίζετε ότι υπάρχει περίπτωση , να συμβεί κάποιο κακό και το αποδέχεστε !!

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να δεχθείτε από τον κάθε δημότη μου ΜΟΝΟ το αντίτιμο του λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , υπενθυμίζοντας σας ότι επιτελείται κοινωνικό έργο , ως οργανισμός .

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ περίπτωση θα σταθώ αρωγός με κάθε τρόπο στους συνδημότες μου που θα προσφύγουν σε βάρος σας στα ποινικά , στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα έκαμε η φοράδα στο αλώνι. Συνεχώς και κατά ριπάς. Ακατάσχετα.