Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

Η Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Ημαθίας μετά την πολύ καλή παρουσία που είχε στις εκλογές των δασκάλων Ημαθίας κερδίζοντας έδρα στο νέο συμβούλιο καλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης σε συγκέντρωση για να καθορίσουν από κοινού την μελλοντική δράση τους.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνηση είναι:Βέροια, 17 Νοέμβρη 2011
Συνάδελφοι, -ισσες
η Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Νομού Ημαθίας προσκαλεί όλους τους φίλους της παράταξης αλλά και κάθε εκπαιδευτικό που κατανοεί την αναγκαιότητα οικοδόμησης ενός υγιούς, δυναμικού συνδικαλισμού απαλλαγμένου από κομματικές αγκυλώσεις και βαρίδια, σε Συνέλευση – συζήτηση την Τετάρτη 23 Νοέμβρη στις 7:00 μ.μ. στο φουαγιέ του ΚΑΦΕ ΣΤΑΡ (κινηματογράφος ΣΤΑΡ) στη Βέροια.
Στις εκλογές κάναμε το πρώτο βήμα. Δεν εφησυχάζουμε. Δε σταματάμε εδώ. Χτίζουμε το συνδικαλισμό που χρειαζόμαστε βήμα – βήμα με τα ίδια μας τα χέρια.

Εκ μέρους της Ανεξάρτητης Εκπαιδευτικής Κίνησης Π.Ε. Νομού Ημαθίας
Παναγιώτης Χατζησάββας
http://anexarththekimathias.blogspot.com
anexarththekpaideutikhkinhsh@gmail.com
(Επικοινωνία:  6977685777)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα τον Χατζησάββα στη Γενική Συνέλευση και ήταν χείμαρρος. Αυτά που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση ήταν η σκληρή αυτοκριτική για σφάλματα του παρελθόντος αλλά και η τόλμη να λέει κατάμουτρα αλήθειες που ενοχλούν.
Νομίζω πως αυτό που εκπροσωπεί η παράταξη του Χατζησάββα είναι το μέλλον του συνδικαλισμού και πρέπει να βρει μιμητές σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Το κάλεσμα αφορά τι και πού; Στην ανάρτηση έχει γίνει μάλλον λάθος.

Xronika είπε...

Συνέλευση – συζήτηση την Τετάρτη 23 Νοέμβρη στις 7:00 μ.μ. στο φουαγιέ του ΚΑΦΕ ΣΤΑΡ (κινηματογράφος ΣΤΑΡ) στη Βέροια

Ζητάμε συγγνώμη, η παραπάνω παράλειψη στην ανάρτηση διορθώθηκε.Ευχαριστούμε για την επισήμανση και τη διόρθωση