Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΖ. ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ: Ή ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Του
Λ. Παπαχρυσοστομίδη
Στη λαϊκή αγανάκτηση των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων, απεργιών διαδηλώσεων, το έντρομο πολιτικό κατεστημένο απάντησε με συσπείρωση στην τρικομματική, μνημονιακή κυβέρνηση. Όλος ο μπερντές του Καραγκιόζη συμπολίτευσης –αντιπολίτευσης κατέρρευσε. Συμπαρέσυρε μαζί του και τη μεταπολίτευση. Κατάληξή της η...σημερινή κυβέρνηση από έναν εκπρόσωπο της «Τριμελούς επιτροπής», της παγκόσμιας αντιδημοκρατικής χρηματιστηριακής ολιγαρχίας, έως τον ακροδεξιό πρώην αρχηγό της Νεολαίας της φασιστικής ΕΠΕΝ.
Όντως «Η Χούντα δεν τελείωσε το ΄73. Συνεχίζεται, με καινούριους όρους. Όπως και οι αγώνες για το Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία». Από το «Πολυτεχνείο», εκτός από τη μνήμη και το σεβασμό, κρατάμε και το ουσιαστικό δίδαγμα του: Μόνο με αγώνες και εξεγέρσεις οι λαοί κατακτούν τις κάθε είδους ελευθερίες τους. Ξεκινά μια πάρα πολύ δύσκολη αλλά και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος. Ή θα μας νικήσουν τους εργαζομένους και τους λαούς όποτε θα επικρατήσει πλέρια βαρβαρότητα ή θα ξεσηκωθούμε και θα νικήσουμε!
Η «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία» επιλεγεί τη δεύτερη προοπτική. Και καλεί τους πάντες στην εκδήλωση της την Πέμπτη ώρα 8 μ.μ. στο «ΣΕΙΡΙΟ» για να συζητήσουμε την οργάνωση των παραπέρα αγώνων μας. Τιμάμε τους νεκρούς παλεύουμε σήμερα, χτίζουμε το αύριο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: