Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΜΑΤΕΡΟ- Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ...

Το σύνθημα «Κανείς σ`αυτή την πόλη χωρίς ρεύμα» έγινε χθες πράξη στην γειτονιά του Καματερού. Πενήντα μέλη της πρωτοβουλίας της ανοιχτής συνέλευσης Αγίων Αναργύρων-Καματερού μετά το τέλος της εβδομαδιαίας συνάντησης, και αφού έγιναν ενημερώσεις από τις συνελεύσεις γειτονιάς της προηγούμενης... εβδομάδας και οργανώθηκαν οι συνελεύσεις της τρέχουσας, κατευθύνθηκαν σε γειτονιά του Καματερού. Ηλεκτρολόγοι, που συμμετέχουν στη συνέλευση, επανασύνδεσαν το ρεύμα στο σπίτι κατοίκου της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία πληρωμής του. Η επανασύνδεση της παροχής έγινε με πολιτική ευθύνη της ανοιχτής συνέλευσης Αγ. Αναργύρων-Καματερού, όπως αναγράφεται και αυτοκόλλητο που κολλήθηκε στο σχετικό κουτί της ΔΕΗ.

«Οι αντιδράσεις ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ φουντώνουν σε όλες τις γειτονιές της χώρας, ενώ οι «κυβερνώντες» επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με δήθεν αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικονομικά ασθενέστεροι.Ό,τι κι αν κάνουν, είναι βέβαιο ότι η απάντηση από τον κόσμο θα είναι και άμεση και δυναμική.» τονίζουν τα μέλη της ανοιχτής συνέλευσης επισημαίνοντας ότι "η απάντηση αυτή δεν θα αφορά μόνο τα χαράτσια αλλά τη συνολικότερη πολιτική του κεφαλαίου και του προσωπικού του"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα τη Βέροια, την Ημαθία ολόκληρη που σε μια στιγμ΄ή, έγινε σύμβολο. Που έδωσε το σύνθημα και ακολουθούν η μια πόλη μετά την άλλη. Κι εάν είναι αλήθεια ότι ήρθαν και διεθνή ΜΜΕ για να καλύψουν την δράση τους, μπορούμε να πούμε ένα μπράβο. Μικρά και μεγάλα κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, όλα εώ κι ένα μήνα, αναφέρονται στην επανασύνδεση ρου ρεύματος.
Οτιδήποτε, μπορεί να αρχίσει απο οπουδήποτε.