Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΚΕ: «Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα»

«Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα» είναι το μήνυμα που έστειλε σήμερα το ΚΚΕ με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και καλεί τις «λαϊκές μάζες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να περάσουν τώρα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ»....
Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι ο λαός έχει μόνο να χάσει από τις όποιες αλλαγές γίνουν στο ΠΑΣΟΚ ή από τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και υποστηρίζει ότι η επιδίωξη των κομμάτων είναι "να εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και να καλλιεργήσουν ψεύτικες ελπίδες...Πρόκειται για σχεδιασμούς σφαγιασμού του λαού, στους οποίους πρωτοστατεί το ευρωενωσιακό κεφάλαιο, μαζί του και το ελληνικό" αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Ακόμη στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: "Οι εξελίξεις αναδείχνουν ακόμα πιο έντονα τη σύγκρουση των δύο δρόμων ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας και κάνουν ακόμα πιο επίκαιρη την πρόταση του ΚΚΕ στο λαό: Αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει ολόκληρο το χρέος...Το δίλημμα είναι με το λαό ή με τα μονοπώλια. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει...Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα και λαϊκή οργάνωση παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας. Να μην υποκύψει ο λαός στον εκβιασμό. Οι λαϊκές μάζες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να περάσουν τώρα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ. Να αντεπιτεθούμε με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων."

Δεν υπάρχουν σχόλια: