Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το ΔΣ της ΔΕΥΑ δια του προέδρου του Γ. Τζίλα (φωτ.) παρουσίασε στο σώμα τον αναμορφωμένο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας που από 50 άτομα που σήμερα διαθέτει προβλέπει να γίνουν 68. Ο πρόεδρος της επιχείρησης τόνισε ότι ο οργανισμός που προτείνει δεν σηματοδοτεί νέες προσλήψεις αφού ούτε η οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑ αντέχει ούτε ο νόμος της Κυβέρνησης με την αναλογία 1:10 θέτοντας όριο στις προσλήψεις επιτρέπει να γίνουν άλλες προσλήψεις.
Ο τέως δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου αφού έκανε με τη σειρά του ορισμένες παρατηρήσεις...επί του κανονισμού είπε ότι αποδέχεται την πρόταση και η παράταξή του θα τον ψηφίσει. Η απόφασή του συνάντησε αμέσως την αντίδραση των συμβούλων της παράταξης κ. Ανεσίδη, Βουλγαροπούλου και Χαλκίδη που δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν αν δε γίνουν ορισμένες αλλαγές.
Τελικά, μετά από παρέμβαση του δημάρχου το θέμα αποσύρθηκε και θα τεθεί εκ νέου στο ΔΣ της ΔΕΥΑ για να γίνουν ορισμένες μεταβολές και εκ νέου να μπει στη διαδικασία της έγκρισης του δημοτικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα παππούδια κατάστρεψαν την Ελλάδα μας. Στην βουλή , στους δήμους, σε θέσεις κλειδιά.
Η χώρα που κυβερνάνε παππούδες γίναμε δυστυχώς.Παλιά μυαλά, απαρχαιωμένες αντιλήψεις . Αυτοί ακόμα στον εμφύλιο ζούν. Πως να πάμε μπροστά?