Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ (Δημ. Αρ.), ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΨΑΡΙΑ, ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ

Ο Χωμενίδης είναι ένας προβεβλημένος από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης συγγραφέας και εσχάτως πληροφορηθήκαμε ότι είναι και μεγαλοστέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. εξ αιτίας του γεγονότος ότι συνυπέγραψε, με άλλους δυο, την ανοιχτή επιστολή προς τον Σαμαρά με τίτλο «Επιστολή- παράκληση: Υπογράψτε επιτέλους κ. Σαμαρά».
Ο κύριος αυτός δηλώνει αριστερός με ευθύνη και έχει τάξει εαυτόν να σώσει κι αυτός τη χώρα από την πτώχευση και επιθυμεί διακαώς να πάρουμε την έκτη δόση και να παραμείνουμε εντός της ευρωζώνης και του ευρώ.
Υποστηρίζει, ως συνεπής... πεφωτισμένος αριστερός της ευθύνης, ότι η σημερινή και σύγχρονη Αριστερά πρέπει να συμμετέχει ενεργά και από θέσεις κυβερνητικές στη διαχείριση του συστήματος ώστε να το «σπρώξει» σε προοδευτική κατεύθυνση.
Ο Χωμενίδης θύμωσε που του ασκήθηκε κριτική από δεκάδες για την πρωτοβουλία των «3» και με περισσό θράσσος έγραψε το τουίτερ «Κάποτε μάς την πέφτανε οι "Ελεύθεροι Μαθητές" του Βορίδη. Τώρα οι λούμπεν "αγανακτισμένοι". Μοιράζονται το ίδιο βλέμμα: Του ψόφιου ψαριού
Είναι προφανές ότι υπάρχει άβυσσος μεταξύ του Χωμενίδη και της υπεύθυνης αριστεράς με όλους αυτούς που συγκροτούν το μέτωπο για την αποδέσμευση από την ΕΕ των τραπεζιτών και την έξοδό μας από το ευρώ.
Ο Χωμενίδης θέλει να συνεχίσει να ζει σε μια αστική δημοκρατία όπου θα μπορεί εύκολα και από θέση προνομιακή να πουλάει θεωρία και μόστρα και φούμαρα βαφτίζοντάς τα αριστερά. Δικαίωμά του να θέλει να υπηρετεί την αστική δημοκρατία και να νομίζει ότι είναι αριστερός. Κανείς δε μπορεί να στερήσει σε κανέναν να νομίζει ότι είναι ...Λουδοβίκος.
Όμως να ξέρει ότι όλοι εμείς θα του την «πέφτουμε» συνεχώς και θα τον ξεμπροστιάζουμε αφού λειτουργεί ως πολιτικό στέλεχος και θέλει να παίξει με το μέλλον μας στέλνοντας επιστολές.
Του την «πέφτουμε» γιατί από διάφορους τέτοιους Χωμενίδηδες έχουν εκτροχιαστεί τα πάντα που έλεγαν ότι επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο και δήλωναν εκσυγχρονιστές και έκαναν κολλεγιές με τον Σημίτη όπως ο Μπίστης, ή ήθελαν να εκσυγχρονίσουν το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και έκαναν αλαξοκωλιές με τον Παπανδρέου παίρνοντας μεγάλα ανταλλάγματα όπως η Δαμανάκη.
Από κάτι τέτοιους Χωμενίδηδες η χώρα έχει έχει πτωχεύσει γιατί αυτός ο συρφετός στο όνομα του σοσιαλισμού με ευρωπαϊκό πρόσημο λεηλάτησε τα πάντα.
Οι φίλιες δυνάμεις του Χωμενίδη στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη έκαναν την μεγαλύτερη από συστάσεως του ελληνικού κράτους βίαιη αναδιανομή του εισοδήματος με τη ληστεία στο Χρηματιστήριο. Και ο Παπαντωνίου με τον Χριστουδουλάκη στο όνομα της Ε.Ε και του εκσυγχρονισμού μιλούσαν αλλά επί ημερών τους έγιναν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα μας και με τη δημιουργική λογιστική φούσκωσαν τα νούμερα και μας πέταξαν στην αρένα του ευρώ για να μας αποτελειώσουν οι «εταίροι» μας.
Ας κόψει την πλάκα και το υφάκι ο Χωμενίδης και ας νιώσει άνετα στα τηλεπαράθυρα των καναλιών των εργολάβων. Ας νιώσει άνετα στις παρέες του που όντας καλοβολεμένοι ασκούν κριτικοί ως χορτάτοι στους πεινασμένους γιατί έγιναν φτωχοί εν μια νυκτί.
Ας μην προκαλεί κι από πάνω ο Χωμενίδης και οι συν αυτώ. Παρα πάει το πράμα και ίσως θα έχει ακουστά ότι και η υπομονή των πεινασμένων και φτωχών έχει και όρια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι παιδιά, το 80% τουλάχιστον των Ελλήνων, επιθυμεί να ζει σε αστική δημοκρατία. Αν τους το επιτρέπουν βέβαια οι σταλινίσκοι της συμφοράς.

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα στην αστική δημοκρατία ( τον καπιταλιστικό φασισμο δηλαδη) και τον σταλινισμο (κοκκινο φασισμο) υπάρχουν και αυτοι που θελουν σοσιαλισμο(μια ανθρωπινη κοινωνια που δεν θα βασίζεται στα κερδη δηλαδη) με δημοκρατία και ελευθερία.