Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ Η ΝΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ;

Aπό την Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Στις αρχές Ιούνη 2011 διεξήχθη ψηφοφορία για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων, τη Δ.Ο.Ε. αλλά και για το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.
Από τότε πέρασαν 5,5 μήνες... ακριβώς και το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ ποτέ δε συγκλήθηκε, ποτέ δε συνεδρίασε και φυσικά δεν πήρε καμιά απολύτως πρωτοβουλία. Αισθάνομαι χρέος να το καταγγείλω αυτό όχι μόνο στους συναδέλφους μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους του Νομού Ημαθίας.

Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι στενάζουν από τις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου, σε μια περίοδο που ο λαός μας υποφέρει, το μόνο που δε χρειαζόμαστε είναι να βλέπουμε κάποιους που θέλουν να λένε ότι εκπροσωπούν τους εργαζόμενους να βάζουν στην ουσία πλάτη στις κυβερνητικές πολιτικές. Τα σωματεία μας πρέπει να ζωντανέψουν ξανά, να γίνουν κοιτίδες δημοκρατίας και αγώνα. Και κανείς δε δικαιούται ούτε και νομιμοποιείται για κανέναν λόγο να τα κρατά αποκομμένα από τους εργαζόμενους.

Ελπίζω οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάντια να μπουν στον κόπο να δώσουν μια εξήγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: