Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ "ΚΗΠΟΥΡΟΥ" ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ποιος να το περίμενε τέτοια εξέλιξη. Τον πήρε από δήμαρχο και τον έκανε γραμματέα του κόμματος και όλοι αναρωτιώταν "ποιος άραγε είναι αυτός". Ο ΓΑΠ το συνήθιζε αυτό. Έπαιρνε τους φίλους του και κάποιους που συμπαθούσαν οι δικοί του και ξαφνικά τους έβλεπες είτε ευρωβουλευτές είτε υπουργούς είτε πρόεδροι οργανισμών κλπ.
Ο Ραγκούσης ήταν πιο τυχερός. Ελέω...ΓΑΠ έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ακολούθως υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνησή του όπου συνέδεσε το όνομά του με την πλήρη διάλυση της αυτοδιοίκησης θεσπίζοντας τον "Καλλικράτη". Οι δήμαρχοι της χώρας δεινοπαθούν διότι ο Ραγκούσης έκανε έναν νόμο χωρίς καμιά προετοιμασία για το διαταύτα και όλοι σήμερα τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι από το ΥΠΕΣ εκδίδονται με ρυθμό πολυβόλου κατά ριπάς και ο χώρος τα έχει χαμένα.
Πήγε ο Ραγκούσης να κάνει διοικητική τομή, τρομάρα του, και τα έκανε όλα μπάχαλο με τις ευλογίες του ΓΑΠ και όλων των συναδέλφων του υπουργών που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα.
Τώρα ο Ραγκούσης θέλει να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και βγήκε στο φιλικό του κανάλι, στο ΜΕΓΚΑ ντε, να δηλώσει ότι δε θα μείνει αμέτοχος και ότι τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια, ως παιδί του ΓΑΠ, λέει σαφώς ότι δε φταίει ο μέντοράς του για τίποτα και για το ότι φτάσαμε ως εδώ και ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει.
Συμπερασματικά: Όταν φτάνει ο Ραγκούσης να διεκδικεί ή καλύτερα να θέτει υποψηφιότητα για αρχηγός του, έστω διαλυμένου, ΠΑΣΟΚ τότε αντιλαμβάνεστε το λόγο γιατί έχει επέλθει η πλήρης απαξίωση των πολιτικών και οι πολίτες δεν τους έχουν σε καμιά εκτίμηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εδω βρε παιδια ο μιχαλακης θελει να γινει αρχηγος κομματος στο ραγκουση ειναι το προβλημα?