Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ- ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Σιγά τα αίματα ωρέ στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Σιγά και σας φοβήθηκε ο ΓΑΠ ή ο Βενιζέλος και κατουρήθηκαν από τις απειλές σας. Σιγά και θα σκιστούν τα καλσόν από την επαναστατικότητά σας και τα τελεσίγραφα.
Διαβάζει κανείς το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ" και γελάει. Αναφέρει η εφημερίδα ότι η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη έστειλε...
 κείμενο στην κομματική ηγεσία με το οποίο ασκεί σκληρή κριτική στην πολιτική της Κυβέρνησης και ζητάει να μάθει αν θα οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόδου από την κρίση. Γιατί, σημειώνει, σε αντίθετη περίπτωση θα τεθεί σε ισχύ χρονοδιάγραμμα εξόδου κομματικών στελεχών
από το ΠΑΣΟΚ!
Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι του μηχανισμού βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση και αποφάσισαν να "αντιδράσουν" λειτουργώντας ως ανάχωμα στην κομματική δυσαρέσκεια παριστάνοντας τους "διαφωνούντες".
Η υποκρισία είναι προφανής. Αν διαπιστώνουν ότι η πολιτική της Κυβέρνησης είναι αποτυχημένη και αδιέξοδη τότε να φύγουν από τον κομματικό χώρο.
Εκτός κι αν "πειστούν" ότι η χτεσινή εξέλιξη της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. που έβαλε χρονοδιάγραμμα ως το 2020 εξόδου από την κρίση είναι επαρκής αιτιολογία και βγουν με νέο κείμενο και στηρίξουν τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ.
Είναι ικανοί για όλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!