Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Δε μπορεί η Διαμαντοπούλου να παριστάνει την έκπληκτη ούτε την ανίδεη και προφανώς και προπάντων δε μπορεί να παριστάνει την υπεύθυνη πολιτικό.
Η υπουργός Παιδείας έκανε μια δήλωση με την οποία επιχειρεί να διασπάσει το λαϊκό μέτωπο των πολιτών...
 που διαμαρτύρονται και ενίοτε ξεσπούν εναντίον των πολιτικών υπεύθυνων της σημερινής κατάστασης.
Η δήλωση της Διαμαντοπούλου που δέχτηκε την έμπρακτη αποδοκιμασία των μαθητών στην Αθήνα που έστρεψαν το βλέμα τους απέναντι και της Φιλαρμονικής του δήμου να παρελαύνει με μαύρες κορδέλες φαίνεται ότι δεν πήρε είδηση τι ακριβώς έγινε, είναι:
"Ο ύψιστος συμβολισμός του «Όχι» είναι η θυσία, ατομική και συλλογική, με πόνο, με στόχο το μέλλον της χώρας.Σήμερα, έχουμε μια ευθύνη όλοι, να σφίξουμε τα δόντια και τις γροθιές, για να ανορθώσουμε τη χώρα και όχι να την γονατίσουμε.
Θέλω από την ψυχή μου να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σε συνθήκες κρίσης, συνθήκες δύσκολες - προσωπικές και αντικειμενικές- δίνουν μια μάχη για την εκπαίδευση των παιδιών και τη δημιουργία σωστών πολιτών. Θέλω να τους ευχαριστήσω, το Έθνος τους ευγνωμονεί.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξετσίπωτοι. Τους φτύνουν και νομίζουν; ότι βρέχει. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση ανέχειας, ανασφάλειας και αδιεξόδου έχουν φέρει τον Λαό με την "ανικανότητά"; τους. Αρκεί να μην αφήσουν το έργο τους στη μέση και τις καρέκλες τους άδειες. Μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά ΄Αρη".