Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: Η ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ


Στις 16/9/2011, τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο δέχτηκαν άγρια επίθεση με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στην οικία τους στον Αγ. Παντελεήμονα,...
αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ο Ραχιμί Αλί , 24 ετών, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα από μαχαιριές στο θώρακα. Την ίδια στιγμή ο Γολαμ Ρεζά 17 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Αφού ο Αφγανός υπουργός μετανάστευσης μετέφερε το πρόβλημα στον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστο Παπουτσή, η αστυνομία για πρώτη φορά συνέλαβε τρεις από τους δράστες της επίθεσης. Ανάμεσα στους δράστες είναι και η «κάτοικος» Θέμις Σκορδέλη, κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γυναίκα ''κάτοικος'' έδειρε άνδρα μετανάστη. Μόνο αν πέταξε γλάστρα από το μπαλκόνι(αφού οι Αφγανοί δεν τους αφήνουν να βγουν έξω),θα μπορούσε να γίνει αυτό. Μην τρελαθούμε κιόλας Κύριε Μόχλα. Κι αν θέλετε μπορείτε να καλέσετε μερικούς απ΄ αυτούς που ζητάνε άσυλο να έρθουν να μείνουν στη Βίλα σας και στον κήπο σας.