Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ

Ως θέμα τιμής θεωρεί την ανακάλυψη των δραστών του εμπρησμού του δημοτικού καταστήματος Μελίκης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης.
Αυτή τη δήλωση και απαιτητική παράκληση θα έλεγα έκανε προς τον ανακριτή που έδωσε χτες κατάθεση έκανε και τόνισε ότι επιβάλλεται να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν οι ευθύνες που προβλέπονται.
"Είναι θέμα... τιμής για το δήμο Αλεξάνδρειας και για μένα προσωπικά η άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και η τιμωρία των ενόχων του εμπρησμού. Οι δράστες, όποιοι κι αν είναι αυτοί πρέπει να βρεθούν και λυθεί το θέμα γιατί δεν ανέχομαι να πλανώνται διάφορα σενάρια επί δικαίων και αδίκων. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω τις αρχές να λύσουν την υπόθεση. Εμείς ως διοίκηση διατάξαμε ΕΔΕ για να δούμε τι έγινε."
Είναι προφανές ότι η υπόθεση του εμπρησμού στην Οικονομική Υπηρεσία της δημοτικής κοινότητας Μελίκης προκαλεί συζητήσεις, συνειρμούς και σενάρια που όλα συντείνουν στην απόπειρα καταστροφής στοιχείων οικονομικής φύσης δεδομένου ότι γίνεται αυτό το διάστημα έλεγχος από τους Ορκωτούς Ελεγκτές των οικονομικών χρήσεων του τέως δήμου Μελίκης.
Προφανώς κάποιοι θα είδαν ότι έρχεται θύελλα μεγάλη και επιχείρησαν, ανεπιτυχώς να "καλύψουν" τη θέση τους.
Οι εξελίξεις τρέχουν και το ρεπορτάζ συνεχίζεται και εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, η ΕΔΕ είναι για να κουκουλώνουν και όχι για να βρίσκουν την αλήθεια. ΕΔΕ είχε κάνει και ο κ Δημούλης το 2002, το αποτέλεσμα ήτανε κουκούλωμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλαβαίνω γιατί επέμειναν πέρυσι τέτοιο καιρό στην υποψηφιότητα Δημητριάδη, οι Καρέλης , Βενιόπουλος, και τα άλλα παιδιά. Προφανώς ποντάρανε στη συγκάλυψη . Τώρα το ερώτημα είναι ο Δήμαρχος τι θα πράξει, τι θα επιλέξει, την διαφάνεια ,η το κουκούλωμα? Η γνώμη μου είναι όλα στο φώς, γιατί τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο εισαγγελέας κάνει προανάκριση.....όχι ΕΔΕ.....μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.....Πες μας καλύτερα για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα προεκλογικά....που δε συμπλήρωσαν ποτέ χαρτιά πρόσληψης αλλά ούτε και προκήρυξη είχε βγει και μετά τις εκλογές απομακρύνθηκαν και φυσικά και δε πήραν ούτε ένα ευρώ για τον κόπο τους.

Ανώνυμος είπε...

Τι είχα γιάννη τι είχα πάντα.
Ακόμα μια απο τα ίδια και ο δημητριάδης.
Φοβισμένος πιθανόν, αλλά το αποτέλεσμα ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝ.
Που είναι το θάρρος σου? Η διαφάνεια που έταζες?
Κρίμα και είχαμε προσδοκίες απο σένα, αλλά η συνέχεια των προηγούμενων είσαι.
Υπάρχει και Εισαγγελέας δημητριάδη.
Εκεί να φανείς μάγκας και να πας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ 'Η ΠΟΤΕ.
Κε ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.
ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΔΩΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ,
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΔΕΙΞΤΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Φώτη, με αφορμή την φωτιά στον πρώην Δήμο Μελίκης, έψαξα στον υπολογιστή μου, αλλά και διάβασα τον έντυπο τύπο τις προεκλογικής περιόδου, διαπίστωσα ότι σε εξαπάτησαν κάποιοι συνεργάτες σου εκείνη την εποχή, και ενώ εσύ μιλούσες για τον μεγάλο ασθενή και αναφερόσουν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, δεν σου είπανε όμως για το Δήμο Μελίκης, που βρισκότανε στην εντατική, και ψυχορραγούσε!! Όπως σου κρύψανε και άλλα Φώτη και τώρα ζητάν από εσένα να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά, πάρε το βούρδουλα και ξεκίνα ,είναι η μοναδική και δίκαια λύση.

Ανώνυμος είπε...

τι περιμένετε ρε παιδιά, να σας πει ο Δημητριαδης ότι ξέρει ποιοι είναι???? αφου είναι φως φαναρι. ή μήπως δεν ξέρει? μπα!!!! σίγουρα μπορει να ήταν ατυχής στιγμή.... όπως θα πει και αργότερα σε λόγο του.... κανονικά πρέπει να τους καθαιρέσει όλους αυτους από τη Μελίκη, που κάνουν και διδάγματα σε δημοτικά συμβούλια!