Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΣΩΝΗΣ, Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ- ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Πάλι πρωταγωνιστής αυτός ο γνωστός, ο παληκαράς εκ Τρικάλων βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Τσώνη τον λένε και είχαμε πληροφορηθεί την ύπαρξή του πριν από μήνες όταν τον "πλάκωσαν" οι αγανακτισμένοι γιατί είχε την φαεινή έμπνευση αν μιλήσει στη Βουλή για το Μνημόνιο και να αναφερθεί δήθεν σε μια ιστορία ενός συμπατριώτη του που του πουλούσε τζάμπα μαγκιές.
Ο Τσώνης λοιπόν εθίγη με τον χαρακτηρισμό "γομάρια" που είπε ο Ροντούλης και του ζήτησε το λόγο.
Που να σκεφτεί ο αδαής ότι αν δεν ήταν ο Ροντούλης και το κόμμα του να ψηφίσουν το πρώτο Μνημόνιο σήμερα ο Τσώνης θα ήταν στα Τρίκαλα και όχι βουλευτής στην Αθήνα. Αχάριστος λοιπόν ο Τσώνης του την έπεσε στο καφενείο και του άρχισε τα μπινελίκια γιατί...
λέει ότι τον εκθέτει με τον χαρακτηρισμό.
Τελικά είναι και πολύ Τσώνης ο βουλευτής. Ή ζει σε άλλη χώρα ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν είναι της αρμοδιότητός μου. Προφανώς δεν ακούει τι λένε για τους Πασόκους βουλευτές, κι όχι μόνο, οι πολίτες που τους βρίζουν πατόκορφα όλη μέρα. Προφανώς δεν έχει ακούσει κανέναν να εκστομίζει βαριές εκφράσεις για την Κυβέρνηση και τους βουλευτές και εθίγη.
Και η πλάκα είναι ότι θίχτηκε με το "γομάρια" ενώ δε θίχτηκε με τα άλλα που είπε ο Ροντούλης. Τι είπε; Τους αποκάλεσε "ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες"

Οι άνθρωποι είναι ΠΑΣΟΚ και νιώθουν ως ιδιοκτήτες του κράτους. Είναι ένα από τα συμπτώματα της Ανδρεϊκής εποχής που πέρασε στο DNA των Πασόκων και φτάσαμε να θεωρούμε ως φυσιολογική αντίδραση αυτή του Τσώνη αντί να τους πλακώνουμε όλοι μαζί όταν και όποτε τους βρίσκουμε.
Οι άνθρωποι αυτοί που ρήμαξαν τον τόπο και πλούτισαν διαχρονικά δεκαετίες τώρα με το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ έρχονται σήμερα να μιλήσουν για επίπεδο στη Βουλή και τέτοιες τρίχες.
Νισάφι πια.

Δείτε τι ειπώθηκε μεταξύ Τσώνη και Ροντούλη και βγάλτε συμπεράσματα...
«Είχα πει ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ! Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια!» Η φράση αυτή πυροδότησε την οργή των βουλευτών οι οποίοι όταν αντίκρισαν τον κ. Ροντούλη να μπαίνει στο Εντευκτήριο συνοδευόμενος από τους συναδέλφους του βουλευτές του ΛΑΟΣ κκ. Αγγ. Κολοκοτρώνη και Π. Μαρκάκη, του επιτέθηκαν φραστικά. Ο κ. Τσώνης απευθυνόμενος στον κ. Ροντούλη του είπε: «Γομάρι είσαι εσύ! Αυτά που λες αφορούν εσένα και μόνο εσένα. Εμείς παλεύουμε για την κοινωνία κι εσύ μας λες γομάρια!»

Μαζί με τον κ. Τσώνη ήταν και ο βουλευτής Πέλλας του ΠαΣοΚ κ. Β. Γιουματζίδης, ενώ οι παριστάμενοι «πάγωσαν» όταν άκουσαν και τη συνέχεια.

Εξαλλος ο κ. Τσώνης ακούστηκε, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, να λέει στον αμήχανο κ. Ροντούλη: «Αντε γ..... Οπου σε συναντάω θα σε γ.... Εχεις χάρη που δεν μπορώ να σε πλακώσω!». Και πρόσθεσε: «Μας προσβάλλεις όλους βάναυσα. Προσβάλλεις τις οικογένειές μας». Ενώ ο κ. Γιουματζίδης του είπε: «Το κάνεις κατ' επανάληψη. Είσαι προκλητικός». Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

Τα πνεύματα ήταν τόσο οξυμένα που πολλοί φοβήθηκαν μην τυχόν οι δυο βουλευτές πιαστούν στα χέρια! Παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρ. Νιώτης και ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Αθ. Οικονόμου, όπως και άλλοι για να τους χωρίσουν. «Το ζήτημα είναι θεσμικό και όχι προσωπικό», είπε ο κ. Νιώτης.

«Προσωπικό είναι» επέμεινε ο κ. Τσώνης, ενώ ο κ. Ροντούλης ακούστηκε και αυτός να απαντά με ακατανόμαστες ύβρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: