Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Σημαντική είναι η επιβάρυνση που δέχεται κυρίως ο οικισμός του Σχοινά, δίπλα από την Αλεξάνδρεια από παρακείμενο πτηνοτροφείο εξ αιτίας της παράνομης δραστηριότητας του διαχειριστή του.
Ο εν λόγω άνθρωπος εδώ και μήνες λειτουργεί εντελώς έξω από κάθε πλαίσιο νόμου και λογικής και το αποτέλεσμα είναι να...δημιουργεί πλείστα όσα προβλήματα στους κατοίκους του χωριού που ορισμένες φορές δε μπορούσαν να αναπνεύσουν από τη δυσοσμία.
Το πτηνοτροφείο δημιουργεί πρόβλημα αφού αντί να πετάει στον προβλεπόμενο χώρο τα νεκρά πουλάκια τα καίει ! Η μυρουδιά είναι αποπνικτική όπως λένε οι κάτοικοι του Σχοινά.
Θα μπορούσε ο διαχειριστής της μονάδας να συλλέγει τα νεκρά πουλάκια και να τα οδηγεί στον κλίβανο που βρίσκεται στο Καμποχώρι σε μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για παράδειγμα.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει άμεσα να επιληφθεί τόσο η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας όσο και η τοπική Δημοτική Κοινότητα για να λυθεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΒΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ; ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Η αδειοδοτούσα αρχή ενός πτηνοτροφείου είναι ο δήμος;

Έχω την αίσθηση πως για τις παραβάσεις που αναφέρονται αρμόδια να κάνει αυτοψία είναι η διεύθυνση περιβάλλοντος της Νομαρχίας.

Επίσης έχει γίνει καμία επώνυμη καταγγελία. Έχει προχωρήσει η υπόθεση;
Το ρεπορτάζ είναι ελειπέστατο και δίνει την αίσθηση ξεκατινιάσματος.