Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΗ- ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Λ. ΠΥΡΓΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ



Όταν το Κίνημα εκφυλίζεται αρχίζουν "δράσεις" αποτυχημένες που το μόνο που καταφέρνουν είναι να διασπούν το μέτωπο κατά της Κυβερνητικής πολιτικής. Οι ανεγκέφαλοι της πλατείας της Θεσσαλονίκης εντελώς αυθαίρετα... αποφάσισαν και ενέταξαν στα κόμματα του Μνημόνιου τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Πιθανόν έτσι να βόλευε ορισμένους αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η ΔΗΜ.ΑΡ. καταψήφισε το Μνημόνιο, τον Εφαρμοστικό νόμο και έχει πολλές φορές καταδικάσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που συμπιέζει το λαϊκό εισόδημα.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει μιλήσει πρώτη για ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, για μια άλλη οικονομική πολιτική προς όφελος των φτωχών στρωμάτων.
Όμως, οι αγανακτισμένοι της πλατείας Λευκού Πύργου έκαναν ότι τα αγνοούσαν και φώναξαν σύνθημα που αποκαλούν την ΔΗΜ.ΑΡ. ως το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
Ίσως γιατί μόνο αυτό δε συμβαίνει. Θα ήθελαν ορισμένοι κύκλοι να συμβαίνει κάτι τέτοιο ώστε να μονοπωλήσουν την Αριστερά οι ίδιοι. Πιθανόν.
Όπως κι αν το σκέφτηκαν οι λιγοστοί αγανακτισμένοι πήγαν σήμερα σε ταβέρνα στην πλατεία Ναυαρίνου όπου τα μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ. παρέα με τον πρόεδρο έτρωγαν για να διαμαρτυρηθούν. Ο Φ. Κουβέλης αποχώρησε όχι γιατί φοβήθηκε αλλά γιατί έπρεπε να πάει στο στούντιο της ΕΤ3 όπου τον περίμεναν για το δελτίο ειδήσεων.
Κατά τα άλλα, οι αγανακτισμένοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να αγανακτήσουν τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜ.ΑΡ. με την ηλίθια συμπεριφορά τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ο Κουβέλης στο υπάρχον πολιτικό σύστημα ανήκει.Έκανε καμμία πρόταση για έξοδο από την κρίση?΄Οχι.Μόνο ξύλινη γλώσσα και για όλα φταίει ο καπιταλισμός είναι

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ....