Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΕΡΟΙΑ- Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Εκπροσώπους των εργαζομένων του κοινωνικού προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συνάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου, η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία των εργαζομένων συμμετείχαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Βαρβάρα Σταυροπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βέροιας, κος Παύλος Παυλίδης.
Η πρωτοβουλία των εργαζομένων έλαβε χώρα στο...πλαίσιο ενημέρωσης των Δημάρχων της περιοχής γύρω από τα αιτήματά τους καθώς και για το περιεχόμενο της πρότασης που προτίθενται να καταθέσουν στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Καστανίδη, σχετικά με τη βιωσιμότητα του προγράμματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Βοήθεια στο Σπίτι εξέφρασαν προς τη Δήμαρχο την ανησυχία τους για το μέλλον του προγράμματος, της γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδους τους και της κατέθεσαν ένα κείμενο – πρόταση το οποίο πρόκειται να αποστείλουν στον Υπουργό Εσωτερικών. Παράλληλα, ζήτησαν από τη Δήμαρχο να συνυπογράψει το κείμενο ως μια συμβολική κίνηση στήριξης των αιτημάτων τους.

Από τη μεριά της, η Δήμαρχος Βέροιας εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της προς τους εργαζομένους και τα αιτήματά τους, τονίζοντας πως τα Κ.Ε.Π, τα ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, «αποτελούν μέχρι σήμερα τις καλύτερες δομές που υπάρχουν στους δήμους της χώρας και οφείλουμε να στηρίξουμε τη λειτουργία τους». Μάλιστα, δήλωσε πως «στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, τα κοινωνικά προβλήματα αναμένεται να διογκωθούν. Με την οικονομική κρίση, οι δομές αυτές είναι ακόμη περισσότερο αναγκαίες και, κατά συνέπεια, πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι υπηρεσίες των κοινωνικών προγραμμάτων να ενισχυθούν».

Επιπλέον, τους πληροφόρησε ότι σε εθνικό επίπεδο το ζήτημα της λειτουργίας του προγράμματος χειρίζονται οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), οι οποίοι, ύστερα από πρόσφατη επαφή με τον Υπουργό Εσωτερικών, απέσπασαν τη ρητή δέσμευσή του κυρίου Καστανίδη πως θα βρεθεί τρόπος να συνεχιστεί το Βοήθεια στο Σπίτι. Τέλος, η κα. Ουσουλτζόγλου, αφού διάβασε την πρόταση των εργαζομένων, υπόγραψε το σχετικό κείμενο, δηλώνοντας πως στο δίκαιο αγώνα που δίνουν θα σταθεί και σήμερα όπως και παλαιότερα δίπλα τους.



http://www.inveria.gr/.

5 σχόλια:

βεριωτης76 είπε...

το οτι εχουμε να πληρωθουμε 3 μηνες γιατι δεν το λετε???πλακα μας κανετε για καφε πηγανε εκει??για πιο μελλον μιλατε..σημερα τι θα φαμε πετρες???λιγο τσιπα ρεε

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είπε...

ΟΝΤΩΣ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 13 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑΣ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΒΕΡΟΙΩΤΗ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2012.. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;; ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΑΝ... ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ΒΕΡΙΩΤΗ;; ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΚΑΦΕ ΑΡΑΧΤΟΣ;; Ε;; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ... ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ.... ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;; ... ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΟΜΩΣ.. ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είπε...

ΦΙΛΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ..Η
..ΒΕΡΟΙΩΤΙΣΑ....ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ Μ@@@@ Κ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ.... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕ ΤΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ....ΠΕΣ..Δ Ε Ν Μ Π Ο Ρ Ω.. . . .ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΆ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΊΑ ΜΗΔΕΝ ΦΙΛΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ-ΒΕΡΟΙΩΤΙΣΑ...ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ....ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΝΟ Κ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ....Κ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ...ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ. Κ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΚΙΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

I XAROULA TOULAXITON EINAI MAZI SAS O DIMITRIADIS POU EINAI ?

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είπε...

ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ..;; ΠΕΣ ΜΑΣ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ