Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ Η Θ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συμβαίνει τώρα. Και συμβαίνει για δεύτερη φορά με το ίδιο θέμα και το ίδιο σκηνικό. Τέσσερις αστυνομικοί ήταν την πρώτη φορά και τώρα τρεις. Τρεις αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου, όταν υπάρχει μεγάλη έλειψη αστυνομικής δύναμης παρακαλώ, για να με συλλάβουν.
Ήρθαν να με συλλάβουν τέσσερις...αστυνομικοί γιατί με έκανε μήνυση η Θούλη Σιδηροπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για δυσφήμιση!!
Ενεργοποιήθηκαν τέσσερις αστυνομικοί, δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας και περιμένουν έξω από το σπίτι μου μια ώρα τώρα.
Καταναλώνουν, πετάνε στο βρόντο εργατοώρες γιατί κινητοποίηθηκε ο μηχανισμός εναντίον μου όταν αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι στη δουλειά τους που είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Έκανε μήνυση για δυσφήμηση θέλοντας να με "τρέξει" στα αστυνομικά τμήματα μιας και το "αδίκημα" είναι αυτόφωρο και το ξέρει καλά.
Όμως, τα ψέματα τελείωσαν. Θα πρέπει να απαντήσει η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας αν και σε ανάλογες περιπτώσεις ενεργεί με τον ίδιο τρόπο. Αν απασχολεί τον έναν και μοναδικό αστυνομικό υπηρεσίας του ΑΤ Πλατέος με τον ίδιο "παραγωγικό" τρόπο.


Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι έχουν εντολή από ψηλά ότι πρέπει να με πάνε στο ΑΤ Βέροιας για τα περαιτέρω και αν αρνηθώ τότε θα έρθει δικαστικός για να γίνει βίαιαη προσαγωγή!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κομμουνιστές στη φυλακή ελέω ΠΑΣΟΚ. Εμείς τουλάχιστον σας στέλναμε σε νησί......