Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με προβλήματα θα αρχίσει η βδομάδα από αύριο στα Νοσοκομεία της χώρας μας αφού το προσωπικό έχει αποφασίσει να αρχίσει κινητοποιήσεις.
Η απόφαση για τις κινητοποιήσεις λήφθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία, σε οποιοδήποτε χαράτσι, στην αύξηση του ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων και για...την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Ειδικότερα, το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, όπως διαβάζουμε στο "Ριζοσπάστη", αποφάσισε από αύριο, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, να γίνονται γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις στα Νοσοκομεία, με συμβολικό κλείσιμο κόμβων με μοίρασμα υλικού.
Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα προχωρήσουν σε τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00.
Στις 5 Οκτωβρίου θα συμμετέχουν σε 24ωρη απεργία, ενώ στις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν νέα τετράωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00. Τέλος, στις 19 Οκτωβρίου θα συμμετέχουν στη γενική απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: